Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BearWoodArt Team Solomid
111 Tactiek Farciarska v10
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 4
42.8 gemiddelde waardering 55.9
adequate Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen good


2e minuut.
Ajebbar probeert de bal aan de voet te houden. Ślepecki is nu in balbezit. Ślepecki passt de bal met de wreef. Szmyt rent richting de bal. Szmyt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kosmalski kopt de bal weg. Kerepeczky controleert de bal met de borst. Kerepeczky geeft een lange en hoge pass. Stęgierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęgierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Team Solomid 0:1

5e minuut.
Luz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kerepeczky is nu in balbezit. Kerepeczky probeert naar een medespeler te passen. Marin rent richting de bal. Marin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Team Solomid 0:2

8e minuut.
Ślepecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepecki speelt de bal door. Klungelig pakt Szmyt de bal. Szmyt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Team Solomid 0:3

13e minuut.
Kerepeczky speelt de bal door. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin passt de bal met de wreef. Stęgierski is nu in balbezit. Stęgierski draait met de bal, schiet en ... Putaansuu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szmyt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stęgierski rent richting de bal. Stęgierski haalt uit met een fantastische trap. Putaansuu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Team Solomid 0:4

15e minuut.
Çeşnici geeft een lange en hoge pass. Konuşmaz kopt de bal weg. Mirończuk heeft problemen om de bal te vangen. Kocoł rent richting de bal. Kocoł draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Iliński rent richting de bal. Iliński geeft de bal voor. Stęgierski is nu in balbezit. Stęgierski schiet op doel. Putaansuu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Team Solomid 0:5

24e minuut.
Szmyt is nu in balbezit. Szmyt probeert naar een medespeler te passen. Stęgierski is nu in balbezit. Stęgierski haalt uit met een fantastische trap. Putaansuu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Iliński kopt de bal weg. Szmyt rent richting de bal. Ślepecki rent richting de bal. Szmyt rent richting de bal. Szmyt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Çeşnici geeft een lange en hoge pass. Kocoł is nu in balbezit. Luz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luz krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kerepeczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmalski begaat een overtreding. Kerepeczky raakt geblesseerd tijdens het duel. Kerepeczky komt bij de bal en schiet. Ajebbar onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szmyt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stęgierski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Team Solomid 0:6

43e minuut.
Iliński onderschept slim de pass. Kerepeczky is nu in balbezit. Kerepeczky passt de bal zonder na te denken. Stęgierski rent richting de bal. Stęgierski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BearWoodArt 61%, Team Solomid 39%.
BearWoodArt - Team Solomid 0:6

70e minuut.
Doeltrap. Konowalczyk komt het veld opgelopen. Ratković komt het veld opgelopen. Carewicz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ratković is nu in balbezit. Kocoł bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luz. Luz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Daar is Szmyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślepecki is nu in balbezit. Ślepecki geeft een hoge lob. Kerepeczky heeft problemen om de bal te vangen. Kerepeczky draait met de bal, schiet en ... Putaansuu bokst de bal weg.

87e minuut.
Kerepeczky met een sublieme pass. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin passt de bal zonder na te denken. Stęgierski rent richting de bal. Stęgierski draait met de bal, schiet en ... Putaansuu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Mirończuk geeft de bal voor. Inworp. Lebel met de inworp. Ratković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratković geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BearWoodArt 58%, Team Solomid 42%.
BearWoodArt - Team Solomid 0:6