Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smurfy Jankosa FC Arsenal Sosnowiec
ofensywa Tactiek Christy
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 45.7
zeer goed Schieten goed
solide Passen matig
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Lauronen speelt de bal door. Coello is nu in balbezit. Coello geeft de bal voor. Czułada rent richting de bal. Czułada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Karjalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauronen onderschept slim de pass. Lauronen geeft een lange en hoge pass. Gürel springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - FC Arsenal Sosnowiec 1:0

9e minuut.
Zagà bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello onderschept slim de pass. Coello passt de bal in één keer door. Czułada rent richting de bal. Czułada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Karjalainen kopt de bal weg. Daar is Gaggeggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuczek rent richting de bal. Żuczek haalt uit met een fantastische trap. do Futebol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smurfy Jankosa - FC Arsenal Sosnowiec 1:1

17e minuut.
Lauronen speelt de bal door. Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk met een sublieme pass. Gürel heeft problemen om de bal te vangen. Gürel schiet op doel. Arcanjo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Jurczyk kopt de bal weg. Madejczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alliati. Alliati krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Alliati heeft problemen om de bal te vangen. Alliati geeft de bal voor. Klungelig pakt Goeman de bal. Żuczek is nu in balbezit. Żuczek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Coello is nu in balbezit. Coello geeft de bal voor. Czułada is nu in balbezit. Czułada haalt uit met een fantastische trap. Arcanjo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - FC Arsenal Sosnowiec 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smurfy Jankosa 46%, FC Arsenal Sosnowiec 54%.
Smurfy Jankosa - FC Arsenal Sosnowiec 2:1

46e minuut.
Lipinaitis komt het veld opgelopen. Hintermayer komt het veld opgelopen. Mahşer komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Jurczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jurczyk met een sublieme pass. Czułada is nu in balbezit. Daar is Czułada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czułada schiet op doel. Arcanjo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Coello is nu in balbezit. Hintermayer rent richting de bal. Coello onderschept slim de pass. Klungelig pakt Czułada de bal. Czułada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gürel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hintermayer verovert de bal door een tackle van achteren. Lauronen speelt de bal door. Klungelig pakt Czułada de bal. Czułada schiet op doel. Arcanjo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czułada rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - FC Arsenal Sosnowiec 3:1

63e minuut.
Lauronen verovert de bal door een tackle van achteren. Lauronen passt de bal in één keer door. Madejczyk is nu in balbezit. Madejczyk geeft een lange en hoge pass. Czułada krijgt zijn hoofd ertegen. Arcanjo bokst de bal weg.

66e minuut.
Tímár is nu in balbezit. Coello verovert de bal door een tackle van achteren. Coello geeft een lange en hoge pass. Gürel rent richting de bal. Gürel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Goeman met een sublieme pass. Ciora geeft een hoge lob. Mahşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahşer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - FC Arsenal Sosnowiec 3:2

72e minuut.
Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk geeft een hoge lob. Czułada heeft problemen om de bal te vangen. Czułada haalt uit met een fantastische trap. Arcanjo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - FC Arsenal Sosnowiec 4:2

87e minuut.
Lauronen is nu in balbezit. Hintermayer verovert de bal door een tackle van achteren. Hintermayer probeert naar een medespeler te passen. Alliati heeft problemen om de bal te vangen. Alliati geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smurfy Jankosa 50%, FC Arsenal Sosnowiec 50%.
Smurfy Jankosa - FC Arsenal Sosnowiec 4:2