Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.076
  • Stadion: WRWE Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16523
WRWE G.T.S. Wisła Kraków
o Tactiek Tiki-Taka
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
50.8 gemiddelde waardering 61.2
average Schieten formidable
solid Passen excellent
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
De Nul is nu in balbezit. De Nul geeft een hoge lob. Razgauskas heeft problemen om de bal te vangen. Anielski is nu in balbezit. Anielski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Setcki rent richting de bal. Setcki geeft een hoge lob. Kloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloc geeft een lange en hoge pass. Anielski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Zjajić passt de bal in één keer door. Sierant rent richting de bal. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki geeft een lange en hoge pass. Tymiński springt en kopt de bal. Reis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koszut met een sublieme pass. Ignat speelt de bal door. Daar is Setcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... Reis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Idziorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziorek geeft de bal voor. Onofraş heeft problemen om de bal te vangen. Tymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kloc passt de bal in één keer door. Razgauskas probeert naar een medespeler te passen. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki geeft een hoge lob. Tymiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sierant passt de bal in één keer door. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki probeert naar een medespeler te passen. Tymiński rent richting de bal. Tymiński draait met de bal, schiet en ... Reis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Bajzert onderschept slim de pass. Kloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzert maakt een afschuwelijke overtreding. Kloc raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kocór neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
De Nul rent richting de bal. Zjajić onderschept slim de pass. Zjajić passt de bal in één keer door. Tymiński rent richting de bal. Tymiński draait met de bal, schiet en ... Reis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Razgauskas rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anielski met de inworp. Kloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tymiński rent richting de bal. Zjajić rent richting de bal. Zjajić met een sublieme pass. Tymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymiński haalt uit met een fantastische trap. Reis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Sütő geeft de bal voor. Sierant probeert naar een medespeler te passen. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki geeft een lange en hoge pass. Tymiński bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mihai komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRWE 49%, G.T.S. Wisła Kraków 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WRWE - G.T.S. Wisła Kraków 0:0

52e minuut.
Bajzert onderschept slim de pass. Bajzert geeft een lange en hoge pass. Ignat rent richting de bal. Mihai verovert de bal door een tackle van achteren. Mihai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Zjajić met de inworp. Idziorek speelt de bal door. Mihai rent richting de bal. Mihai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - G.T.S. Wisła Kraków 0:1

59e minuut.
Daar is Idziorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idziorek geeft een hoge lob. De Nul rent richting de bal. Mihai onderschept slim de pass. Mihai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Anielski geeft een hoge lob. Idziorek speelt de bal door. Zjajić heeft problemen om de bal te vangen. Zjajić geeft een lange en hoge pass. Mihai maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Sierant rent richting de bal. Sierant passt de bal met de wreef. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki geeft de bal voor. Zjajić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucas komt het veld opgelopen. Bajer komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Lisiecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Idziorek speelt de bal door. Mihai is nu in balbezit. Mihai draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert De Nul de bal onder controle te krijgen. Bajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciszewski passt de bal met de wreef. Zjajić rent richting de bal. Zjajić geeft de bal voor. Mihai springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Cara is nu in balbezit. Zjajić verovert de bal door een tackle van achteren. Zjajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - G.T.S. Wisła Kraków 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRWE 51%, G.T.S. Wisła Kraków 49%.
WRWE - G.T.S. Wisła Kraków 0:2