Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Bielany Smurfy Jankosa
nowa_v2 Tactiek ofensywa
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
66.4 gemiddelde waardering 49
incredible Schieten good
very good Passen solid
formidable Verdedigen solid


7e minuut.
Klungelig pakt Sebiskveradze de bal. Ravelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebiskveradze onderschept slim de pass. Sebiskveradze draait met de bal, schiet en ... do Futebol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Smurfy Jankosa 1:0

24e minuut.
De Moreno speelt de bal door. Daar is Łachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łachowski met een sublieme pass. Sebiskveradze is nu in balbezit. Sebiskveradze schiet op doel. De bal raakt de paal. Terry is nu in balbezit. Jurczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Terry is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sebiskveradze zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. do Futebol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Smurfy Jankosa 2:0

31e minuut.
Cameán verovert de bal door een tackle van achteren. Cameán probeert naar een medespeler te passen. Łachowski met een sublieme pass. Sebiskveradze is nu in balbezit. Sebiskveradze haalt uit met een fantastische trap. do Futebol bokst de bal weg.

37e minuut.
Łachowski passt de bal met de wreef. Blaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaszak met een sublieme pass. Terry rent richting de bal. Terry schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Smurfy Jankosa 3:0

38e minuut.
Daar is Ravelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Moreno rent richting de bal. Ravelo geeft de bal voor. Sebiskveradze rent richting de bal. Sebiskveradze schiet op doel. do Futebol bokst de bal weg.

45e minuut.
Coello kopt de bal weg. Lauronen controleert de bal met de borst. De Moreno met een sublieme pass. Sebiskveradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebiskveradze haalt uit met een fantastische trap. do Futebol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bielany 40%, Smurfy Jankosa 60%.
KP Bielany - Smurfy Jankosa 3:0

52e minuut.
Reim bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łachowski probeert naar een medespeler te passen. Sebiskveradze rent richting de bal. Sebiskveradze draait met de bal, schiet en ... do Futebol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Warczachowski geeft een hoge lob. Gaggeggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry verovert de bal door een tackle van achteren. Terry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Smurfy Jankosa 4:0

65e minuut.
Cameán met een sublieme pass. Łachowski is nu in balbezit. Łachowski met een sublieme pass. Sebiskveradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebiskveradze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gaggeggi geeft een hoge lob. Inworp. Blaszak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry schiet op doel. do Futebol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Smurfy Jankosa 5:0

70e minuut.
Lauronen rent richting de bal. De Moreno begaat een overtreding. Lauronen raakt geblesseerd tijdens het duel. Szałęga komt het veld opgelopen. Jáger komt het veld opgelopen. Zawadzki komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Szałęga verovert de bal door een tackle van achteren. Szałęga geeft een hoge lob. Gaggeggi is nu in balbezit. Terry verovert de bal door een tackle van achteren. Terry haalt uit met een fantastische trap. do Futebol bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bielany 32%, Smurfy Jankosa 68%.
KP Bielany - Smurfy Jankosa 5:0