Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.076
  • Stadion: Ghrum Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 15886
Ghrum BearWoodArt
L424 Tactiek 111
62% Balbezit 38%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
59.1 gemiddelde waardering 42.9
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Konuşmaz met een snelle inworp. Ajebbar rent richting de bal. Ajebbar geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ereu de bal onder controle te krijgen. Ereu passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Barchesi probeert naar een medespeler te passen. Faliński rent richting de bal. Kosmalski onderschept slim de pass. Kilimcioğlu rent richting de bal. Kilimcioğlu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ereu kan de bal niet met de borst controleren. Adıvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıvar geeft een lange en hoge pass. Faliński rent richting de bal. Faliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lebel speelt de bal door. Kocoł rent richting de bal. Masciarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwek verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwek haalt uit met een fantastische trap. Açık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Ereu passt de bal in één keer door. Daar is Adıvar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adıvar passt de bal met de wreef. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghrum - BearWoodArt 1:0

27e minuut.
Adıvar is nu in balbezit. Adıvar passt de bal met de wreef. Ereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereu draait met de bal, schiet en ... Paal! Kosmalski heeft problemen om de bal te vangen. Kilimcioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilimcioğlu passt de bal in één keer door. Foster is nu in balbezit. Foster draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Lebel met een snelle inworp. Kosmalski is nu in balbezit. Kosmalski geeft de bal voor. Czerwek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Konuşmaz geeft de bal voor. Urbanský rent richting de bal. Szmigiel verovert de bal door een tackle van achteren. Szmigiel schiet op doel. Açık probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ghrum - BearWoodArt 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghrum 43%, BearWoodArt 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ghrum - BearWoodArt 1:1

46e minuut.
Dudar komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Szmigiel is nu in balbezit. Faliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szmigiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Gmoch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kocoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocoł draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ajebbar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Adıvar met een snelle inworp. Klungelig pakt Dheedene de bal. Dheedene geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Kosmalski de bal. Foster is nu in balbezit. Foster passt de bal in één keer door. Kilimcioğlu rent richting de bal. Kilimcioğlu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Ereu rent richting de bal. Ereu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghrum - BearWoodArt 2:1

54e minuut.
Barchesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barchesi geeft een lange en hoge pass. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. Putaansuu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilimcioğlu is nu in balbezit. Kilimcioğlu probeert naar een medespeler te passen. Faliński is nu in balbezit. Faliński schiet op doel. Putaansuu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Inworp. MacLaverty komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudar verovert de bal door een tackle van achteren. Dudar geeft een hoge lob. MacLaverty bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLaverty schiet op doel. Putaansuu bokst de bal weg.

66e minuut.
Konuşmaz speelt de bal door. Dheedene speelt de bal door. MacLaverty is nu in balbezit. Faliński rent richting de bal. Faliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghrum - BearWoodArt 3:1

69e minuut.
Dheedene probeert de bal met de borst te controleren. Dheedene probeert naar een medespeler te passen. MacLaverty bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLaverty haalt uit met een fantastische trap. Putaansuu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Adıvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıvar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Faliński rent richting de bal. Faliński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Konowalczyk komt het veld opgelopen. Carewicz komt het veld opgelopen. Ratković komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Fininho komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Adıvar is nu in balbezit. Adıvar passt de bal in één keer door. Fininho probeert naar een medespeler te passen. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński schiet op doel. Putaansuu bokst de bal weg. Lulek geeft een hoge lob. Dudar probeert de bal aan de voet te houden. Konowalczyk begaat een overtreding. Konowalczyk krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Fininho geeft de bal voor. Adıvar is nu in balbezit. Adıvar met een sublieme pass. MacLaverty rent richting de bal. MacLaverty haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Putaansuu speelt de bal door. Daar is Urbanský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratković probeert naar een medespeler te passen. Kocoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocoł draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Fininho is nu in balbezit. Fininho passt de bal zonder na te denken. Faliński rent richting de bal. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster haalt uit met een fantastische trap. Putaansuu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghrum 29%, BearWoodArt 71%.
Ghrum - BearWoodArt 3:1