Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Solomid Lary i Penaty
Farciarska v10 Tactiek Reaktancja
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
55.5 gemiddelde waardering 57.6
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


18e minuut.
Stęgierski kopt de bal weg. Ślepecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chinţoiu krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Szmyt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bertossio met een sublieme pass. Iliński probeert naar een medespeler te passen. Kerepeczky is nu in balbezit. Kerepeczky haalt uit met een fantastische trap. Suwara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kerepeczky is nu in balbezit. Kerepeczky schiet op doel. Suwara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin passt de bal in één keer door. Iliński met een sublieme pass. Kerepeczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerepeczky geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Hristodorescu kopt de bal weg. Daar is Hejmánek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindo is nu in balbezit. Lindo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Solomid - Lary i Penaty 0:1

26e minuut.
Kerepeczky speelt de bal door. Stęgierski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Formidável. Formidável krijgt een gele kaart. Stęgierski raakt geblesseerd tijdens het duel. Marin wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bertossio geeft de bal voor. Haan met een sublieme pass. Daar is Pajello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stęgierski rent richting de bal. Stęgierski schiet op doel. Suwara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szmyt is nu in balbezit. Szmyt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Solomid - Lary i Penaty 1:1

39e minuut.
Groenweghe verovert de bal door een tackle van achteren. Groenweghe passt de bal met de wreef. Pajello is nu in balbezit. Pajello geeft een hoge lob. Lindo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Solomid - Lary i Penaty 1:2

42e minuut.
Bertossio rent richting de bal. Popowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Popowicz geeft een lange en hoge pass. Stęgierski is nu in balbezit. Stęgierski schiet op doel. Suwara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Solomid 45%, Lary i Penaty 55%.
Team Solomid - Lary i Penaty 1:2

47e minuut.
Bertossio passt de bal zonder na te denken. Hristodorescu rent richting de bal. Hristodorescu passt de bal in één keer door. Lindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindo draait met de bal, schiet en ... Haan bokst de bal weg.

48e minuut.
Iliński passt de bal zonder na te denken. Ślepecki speelt de bal door. Daar is Szmyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmyt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Solomid - Lary i Penaty 2:2

51e minuut.
González Díez probeert de bal aan de voet te houden. Marin probeert naar een medespeler te passen. Kerepeczky rent richting de bal. Kerepeczky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Solomid - Lary i Penaty 3:2

63e minuut.
Pajello geeft een lange en hoge pass. Lesnic rent richting de bal. Hejmánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristodorescu onderschept slim de pass. Hristodorescu haalt uit met een fantastische trap. Haan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Bertossio is nu in balbezit. Bertossio geeft een hoge lob. Daar is Iliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesnic is nu in balbezit. Lesnic schiet op doel. Haan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
González Díez is nu in balbezit. González Díez geeft de bal voor. Szmyt kopt de bal weg. Stęgierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęgierski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Bertossio rent richting de bal. Popowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bertossio raakt geblesseerd tijdens het duel. Chinţoiu met een snel genomen vrije trap. González Díez is nu in balbezit. González Díez geeft de bal voor. Lesnic krijgt zijn hoofd ertegen. Haan bokst de bal weg. Hristodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristodorescu draait met de bal, schiet en ... Haan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Hristodorescu kopt de bal weg. Lesnic rent richting de bal. Mirończuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lesnic raakt geblesseerd tijdens het duel. Pajello komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gontarz passt de bal zonder na te denken. Iliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliński passt de bal in één keer door. Kerepeczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerepeczky draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Suwara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Solomid 50%, Lary i Penaty 50%.
Team Solomid - Lary i Penaty 3:2