Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Sosnowiec FC Zakopane
Christy Tactiek Winter
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 52.9
good Schieten excellent
average Passen solid
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Nordeide rent richting de bal. Nordeide passt de bal zonder na te denken. Marsol geeft de bal voor. Max geeft de bal voor. Ongpauco krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Petroni kopt de bal weg. Nordeide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordeide speelt de bal door. Ongpauco rent richting de bal. Ongpauco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marsol heeft problemen om de bal te vangen. Noble rent richting de bal. Noble haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - FC Zakopane 0:1

11e minuut.
Marsol geeft de bal voor. Nordeide geeft een lange en hoge pass. Ongpauco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ongpauco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - FC Zakopane 0:2

14e minuut.
Nordeide met een sublieme pass. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordeide heeft problemen om de bal te vangen. Max rent richting de bal. Max geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Demeter bereikt de bal nog maar net als eerste. Demeter geeft een hoge lob. Max is nu in balbezit. Max geeft een hoge lob. Noble springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
García Lopez heeft problemen om de bal te vangen. García Lopez geeft een hoge lob. Rebocho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebocho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - FC Zakopane 1:2

40e minuut.
Petroni verovert de bal door een tackle van achteren. Ongpauco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsol bereikt de bal nog maar net als eerste. Max verovert de bal door een tackle van achteren. Max schiet op doel. Arcanjo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Gonzalo onderschept slim de pass. Gonzalo geeft de bal voor. Ongpauco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ongpauco draait met de bal, schiet en ... Arcanjo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - FC Zakopane 1:3

45e minuut.
Demeter raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Crona komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 69%, FC Zakopane 31%.
FC Arsenal Sosnowiec - FC Zakopane 1:3

46e minuut.
Mahşer komt het veld opgelopen. Lipinaitis komt het veld opgelopen. Hintermayer komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Lopez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petroni rent richting de bal. Ongpauco verovert de bal door een tackle van achteren. Ongpauco draait met de bal, schiet en ... Arcanjo bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Max geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hintermayer kopt de bal weg. Arcanjo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Noble rent richting de bal. Noble schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - FC Zakopane 1:4

53e minuut.
García Lopez is nu in balbezit. García Lopez geeft de bal voor. Max speelt de bal door. Noble bereikt de bal nog maar net als eerste. Noble schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Arcanjo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - FC Zakopane 1:5

63e minuut.
Ongpauco speelt de bal door. Petroni is nu in balbezit. Noble verovert de bal door een tackle van achteren. Noble haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - FC Zakopane 1:6

68e minuut.
Max kopt de bal weg. Nordeide is nu in balbezit. Nordeide probeert naar een medespeler te passen. Noble is nu in balbezit. Noble schiet op doel. Arcanjo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Max rent richting de bal. Max met een sublieme pass. Ongpauco rent richting de bal. Ongpauco schiet op doel. Arcanjo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - FC Zakopane 1:7

76e minuut.
Duchini verovert de bal door een tackle van achteren. Duchini met een sublieme pass. Daar is Ongpauco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noble is nu in balbezit. Noble haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Nordeide probeert naar een medespeler te passen. Petroni rent richting de bal. Ongpauco onderschept slim de pass. Noble rent richting de bal. Noble schiet op doel. Arcanjo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Nordeide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordeide passt de bal zonder na te denken. Noble rent richting de bal. Noble haalt uit met een fantastische trap. Arcanjo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - FC Zakopane 1:8

82e minuut.
Noble bereikt de bal nog maar net als eerste. Petroni is nu in balbezit. Ongpauco onderschept slim de pass. Ongpauco draait met de bal, schiet en ... Arcanjo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - FC Zakopane 1:9

89e minuut.
García Lopez onderschept slim de pass. Nordeide met een sublieme pass. Petroni rent richting de bal. Ongpauco onderschept slim de pass. Ongpauco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 70%, FC Zakopane 30%.
FC Arsenal Sosnowiec - FC Zakopane 1:9