Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC EPIDEMIA FC Arsenal Sosnowiec
kim Tactiek Christy
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
52.3 gemiddelde waardering 44.9
uitstekend Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Trumiński kopt de bal weg. Marsol rent richting de bal. Marsol passt de bal zonder na te denken. Bauer is nu in balbezit. Bauer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bauer rent richting de bal. Bauer draait met de bal, schiet en ... Arcanjo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Trumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trumiński geeft de bal voor. Bauer is nu in balbezit. Bauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC EPIDEMIA - FC Arsenal Sosnowiec 1:0

15e minuut.
Arcanjo probeert naar een medespeler te passen. Trumiński kopt de bal weg. Daar is Petroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holloway is nu in balbezit. Holloway haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Galvis met een harde bal richting middenveld. Trumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trumiński geeft een hoge lob. Holloway is nu in balbezit. Holloway haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Dorosz geeft een lange en hoge pass. Holloway kopt de bal weg. Bauer is nu in balbezit. Bauer draait met de bal, schiet en ... Arcanjo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EPIDEMIA - FC Arsenal Sosnowiec 2:0

43e minuut.
Goeman geeft een lange en hoge pass. Kuliga kopt de bal weg. Dorosz speelt de bal door. Holloway rent richting de bal. Holloway haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Marsol verovert de bal door een tackle van achteren. Marsol geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trumiński zal de hoekschop nemen. Holloway springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EPIDEMIA - FC Arsenal Sosnowiec 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EPIDEMIA 44%, FC Arsenal Sosnowiec 56%.
FC EPIDEMIA - FC Arsenal Sosnowiec 3:0

46e minuut.
Lipinaitis komt het veld opgelopen. Tímár komt het veld opgelopen. Hintermayer komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Alliati geeft een lange en hoge pass. Trumiński rent richting de bal. Bauer is nu in balbezit. Bauer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Galvis speelt de bal door. Holloway kopt de bal weg. Bauer heeft problemen om de bal te vangen. Bauer schiet op doel. Arcanjo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EPIDEMIA - FC Arsenal Sosnowiec 4:0

69e minuut.
Dorosz speelt de bal door. Holloway is nu in balbezit. Holloway passt de bal met de wreef. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer is nu in balbezit. Bauer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Bauer de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC EPIDEMIA - FC Arsenal Sosnowiec 5:0

75e minuut.
Galvis probeert naar een medespeler te passen. Holloway kopt de bal weg. Ciora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bauer is nu in balbezit. Bauer schiet op doel. Arcanjo bokst de bal weg.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matkó met de inworp. Ciora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer onderschept slim de pass. Bauer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Trumiński is nu in balbezit. Trumiński passt de bal zonder na te denken. Dorosz probeert naar een medespeler te passen. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer haalt uit met een fantastische trap. Arcanjo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EPIDEMIA 41%, FC Arsenal Sosnowiec 59%.
FC EPIDEMIA - FC Arsenal Sosnowiec 5:0