Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Sosnowiec KP Bielany
Christy Tactiek nowa_v2
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.3 gemiddelde waardering 64.9
good Schieten outstanding
adequate Passen very good
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Ciora geeft een lange en hoge pass. Łachowski kopt de bal weg. Petroni heeft problemen om de bal te vangen. De Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moreno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Moreno rent richting de bal. De Moreno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - KP Bielany 0:1

6e minuut.
Terry is nu in balbezit. De Moreno speelt de bal door. Zawadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadzki draait met de bal, schiet en ... Manzano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - KP Bielany 0:2

9e minuut.
Mommens speelt de bal door. Terry rent richting de bal. Klungelig pakt Terry de bal. Terry haalt uit met een fantastische trap. Manzano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - KP Bielany 0:3

11e minuut.
Cameán passt de bal in één keer door. Łachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachowski probeert naar een medespeler te passen. Terry is nu in balbezit. Terry draait met de bal, schiet en ... Manzano bokst de bal weg.

29e minuut.
Łachowski rent richting de bal. Łachowski passt de bal in één keer door. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - KP Bielany 0:4

36e minuut.
Cameán probeert naar een medespeler te passen. Łachowski rent richting de bal. Łachowski speelt de bal door. Zawadzki heeft problemen om de bal te vangen. Zawadzki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Blaszak speelt de bal door. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry passt de bal in één keer door. Zawadzki is nu in balbezit. Zawadzki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - KP Bielany 0:5

39e minuut.
Krysztofiak probeert naar een medespeler te passen. De Moreno rent richting de bal. De Moreno passt de bal zonder na te denken. Terry is nu in balbezit. Terry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt García Lopez de bal. Łachowski is nu in balbezit. Łachowski passt de bal in één keer door. De Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moreno draait met de bal, schiet en ... Manzano bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Łachowski onderschept slim de pass. Łachowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Zawadzki de bal. Zawadzki haalt uit met een fantastische trap. Manzano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 61%, KP Bielany 39%.
FC Arsenal Sosnowiec - KP Bielany 0:5

46e minuut.
Sędłak komt het veld opgelopen. Mahşer komt het veld opgelopen. Hintermayer komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pantelić geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Terry stond buitenspel. Karjalainen neemt vlug de vrije trap. Rebocho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebocho haalt uit met een fantastische trap. Osorio bokst de bal weg.

53e minuut.
Mommens rent richting de bal. Mommens geeft een hoge lob. Terry rent richting de bal. Terry heeft problemen om de bal te vangen. Terry schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - KP Bielany 0:6

67e minuut.
De Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moreno passt de bal in één keer door. Terry rent richting de bal. Terry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - KP Bielany 0:7

71e minuut.
Hintermayer geeft de bal voor. Lipinaitis rent richting de bal. Lipinaitis probeert naar een medespeler te passen. Mahşer is nu in balbezit. Mahşer draait met de bal, schiet en ... Osorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śmiglewski komt het veld opgelopen. Jáger komt het veld opgelopen. Szałęga komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Blaszak met een snelle inworp. Terry is nu in balbezit. Terry haalt uit met een fantastische trap. Manzano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - KP Bielany 0:8

79e minuut.
Szałęga passt de bal met de wreef. Blaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaszak speelt de bal door. Śmiglewski rent richting de bal. Śmiglewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - KP Bielany 0:9

82e minuut.
Blaszak rent richting de bal. Blaszak passt de bal zonder na te denken. Śmiglewski is nu in balbezit. Śmiglewski draait met de bal, schiet en ... Manzano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - KP Bielany 0:10

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blaszak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szałęga speelt de bal door. Blaszak geeft een lange en hoge pass. Terry krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ciora geeft een lange en hoge pass. Inworp. Blaszak met de inworp. Terry is nu in balbezit. Terry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 61%, KP Bielany 39%.
FC Arsenal Sosnowiec - KP Bielany 0:10