Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BearWoodArt FC Zakopane
111 Tactiek Winter
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
44.9 gemiddelde waardering 55
solid Schieten excellent
good Passen good
solid Verdedigen formidable


4e minuut.
Manukyan passt de bal zonder na te denken. Nordeide heeft problemen om de bal te vangen. Nordeide passt de bal in één keer door. Noble is nu in balbezit. Noble draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Nordeide kopt de bal weg. Çeşnici is nu in balbezit. Max verovert de bal door een tackle van achteren. Max geeft een lange en hoge pass. Ongpauco krijgt zijn hoofd ertegen. Putaansuu bokst de bal weg. Noble bereikt de bal nog maar net als eerste. Noble schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Zakopane 0:1

16e minuut.
Topaloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topaloğlu met een sublieme pass. Nordeide met een sublieme pass. Ongpauco is nu in balbezit. Ongpauco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Zakopane 0:2

19e minuut.
Konuşmaz heeft problemen om de bal te vangen. Topaloğlu geeft de bal voor. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max draait met de bal, schiet en ... Putaansuu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Zakopane 0:3

22e minuut.
Chochołek neemt vlug de vrije trap. Noble kopt de bal weg. Nordeide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordeide draait met de bal, schiet en ... Putaansuu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Kosmalski de bal onder controle te krijgen. Nordeide is nu in balbezit. Nordeide probeert naar een medespeler te passen. Noble is nu in balbezit. Noble schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Çeşnici geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trerecki de bal. Manukyan onderschept slim de pass. Szmigiel verovert de bal door een tackle van achteren. Szmigiel schiet op doel. Pelicano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Çeşnici kopt de bal weg. Lebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebel passt de bal in één keer door. Daar is Trerecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trerecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konuşmaz met de inworp. Gmoch rent richting de bal. Gmoch geeft de bal voor. Trerecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hatoshi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BearWoodArt 58%, FC Zakopane 42%.
BearWoodArt - FC Zakopane 0:3

46e minuut.
Bustos heeft problemen om de bal te vangen. Trerecki onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manukyan. Trerecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Çeşnici neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

48e minuut.
Max raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Crona komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Lebel met een snelle inworp. Kosmalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crona begaat een overtreding. Crona krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Lebel probeert naar een medespeler te passen. Trerecki rent richting de bal. Chochołek begaat een overtreding. Chochołek krijgt een gele kaart. Trerecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ratković komt het veld opgelopen. Linka komt het veld opgelopen. Walczak komt het veld opgelopen. Ratković wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kosmalski geeft een lange en hoge pass. Daar is Czerwek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chochołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochołek geeft de bal voor. Ongpauco bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Nordeide geeft de bal voor. Gmoch heeft problemen om de bal te vangen. Ongpauco is nu in balbezit. Ongpauco haalt uit met een fantastische trap. Putaansuu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Manukyan kopt de bal weg. Daar is Nordeide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordeide speelt de bal door. Hatoshi is nu in balbezit. Hatoshi haalt uit met een fantastische trap. Putaansuu bokst de bal weg.

80e minuut.
Putaansuu met een sublieme pass. Szmigiel kan de bal niet met de borst controleren. Topaloğlu geeft de bal voor. Ongpauco rent richting de bal. Ongpauco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Putaansuu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Manukyan rent richting de bal. Ratković maakt een afschuwelijke overtreding. Manukyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manukyan met een snel genomen vrije trap. Crona bereikt de bal nog maar net als eerste. Crona geeft een lange en hoge pass. Ongpauco krijgt zijn hoofd ertegen. Putaansuu bokst de bal weg. Klungelig pakt Gmoch de bal. Hatoshi is nu in balbezit. Hatoshi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - FC Zakopane 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BearWoodArt 62%, FC Zakopane 38%.
BearWoodArt - FC Zakopane 0:4