Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Sosnowiec Torpedo Lipsk
Christy Tactiek PolaP
53% Balbezit 47%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
41.5 gemiddelde waardering 47.8
good Schieten very good
average Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Rebocho speelt de bal door. Zagà probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maciejski neemt de hoekschop. Pipablaquigrafo kopt de bal weg. Manzano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Maciejski met een sublieme pass. Alonso probeert naar een medespeler te passen. Fantoni is nu in balbezit. Fantoni schiet op doel. Manzano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Torpedo Lipsk 0:1

9e minuut.
Vadicska geeft een hoge lob. Halmos kopt de bal weg. Petroni heeft problemen om de bal te vangen. Fantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantoni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Alonso speelt de bal door. Daar is Maciejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciejski probeert naar een medespeler te passen. Halmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmos draait met de bal, schiet en ... Manzano bokst de bal weg.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vadicska met een snelle inworp. Alonso probeert naar een medespeler te passen. Fantoni heeft problemen om de bal te vangen. Fantoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Torpedo Lipsk 0:2

32e minuut.
Fantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lopez is nu in balbezit. Fantoni verovert de bal door een tackle van achteren. Fantoni draait met de bal, schiet en ... Manzano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Petroni probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vadicska neemt de hoekschop. Fantoni springt en kopt de bal. Manzano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Torpedo Lipsk 0:3

36e minuut.
Alonso is nu in balbezit. Alonso passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fantoni de bal. Fantoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Torpedo Lipsk 0:4

38e minuut.
Vadicska met een snelle inworp. Alonso is nu in balbezit. Alonso passt de bal zonder na te denken. Daar is Fantoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fantoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Torpedo Lipsk 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 68%, Torpedo Lipsk 32%.
FC Arsenal Sosnowiec - Torpedo Lipsk 0:5

46e minuut.
Sędłak komt het veld opgelopen. Mahşer komt het veld opgelopen. Marsol komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Halmos rent richting de bal. Karjalainen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Halmos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zagorčić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fantoni is nu in balbezit. Fantoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Torpedo Lipsk 0:6

54e minuut.
Marsol passt de bal zonder na te denken. Alonso met een sublieme pass. Fantoni rent richting de bal. Fantoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Torpedo Lipsk 0:7

55e minuut.
Alliati probeert naar een medespeler te passen. Mahşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso is nu in balbezit. Mahşer verovert de bal door een tackle van achteren. Mahşer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
García Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejski onderschept slim de pass. Maciejski met een sublieme pass. Fantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantoni haalt uit met een fantastische trap. Manzano bokst de bal weg.

62e minuut.
Tusyubov geeft een lange en hoge pass. Halmos kopt de bal weg. Alonso met een sublieme pass. Fantoni rent richting de bal. Fantoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stach komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Sędłak geeft de bal voor. Bivoj met een sublieme pass. Pimienta heeft problemen om de bal te vangen. Mahşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahşer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alliati zal de hoekschop nemen. Zagorčić kopt de bal weg. Sędłak geeft een lange en hoge pass. Petelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rebocho stond buitenspel. Silvstedt komt het veld opgelopen. Ščukanec komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 70%, Torpedo Lipsk 30%.
FC Arsenal Sosnowiec - Torpedo Lipsk 0:7