Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Internazionale FC Rozpędzone Ślimaki
523 Tactiek trzema
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 55.5
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guarnigione met een snelle inworp. Peltoperä is nu in balbezit. Peltoperä geeft een lange en hoge pass. Moore maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Staruchowicz probeert naar een medespeler te passen. Stezhkoviy onderschept slim de pass. Guarnigione is nu in balbezit. Guarnigione geeft een lange en hoge pass. Costabal maakt een snoekduik en kopt de bal. Moravský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moore rent richting de bal. Moore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Internazionale - FC Rozpędzone Ślimaki 1:0

11e minuut.
Dragonias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragonias geeft een lange en hoge pass. Voorintholt heeft problemen om de bal te vangen. Cigano is nu in balbezit. Cigano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore passt de bal zonder na te denken. Stezhkoviy probeert naar een medespeler te passen. Costabal rent richting de bal. Costabal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Dragonias passt de bal met de wreef. Tapanoğlu geeft een lange en hoge pass. Eberle is nu in balbezit. Eberle haalt uit met een fantastische trap. Briones probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Internazionale - FC Rozpędzone Ślimaki 1:1

24e minuut.
Doeltrap. Briones trapt de bal weg. Stoszek kopt de bal weg. Cigano is nu in balbezit. Cigano geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Guarnigione speelt de bal door. Costabal is nu in balbezit. Costabal passt de bal met de wreef. Moore is nu in balbezit. Moore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Internazionale - FC Rozpędzone Ślimaki 2:1

45e minuut.
Staruchowicz met een sublieme pass. Guarnigione heeft problemen om de bal te vangen. Guarnigione passt de bal zonder na te denken. Costabal rent richting de bal. Costabal haalt uit met een fantastische trap. Moravský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Internazionale 55%, FC Rozpędzone Ślimaki 45%.
CF Internazionale - FC Rozpędzone Ślimaki 2:1

51e minuut.
Guarnigione speelt de bal door. Costabal is nu in balbezit. Costabal passt de bal zonder na te denken. Moore rent richting de bal. Moore haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cousins is nu in balbezit. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz probeert naar een medespeler te passen. Moore is nu in balbezit. Moore draait met de bal, schiet en ... Moravský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stezhkoviy is nu in balbezit. Moore rent richting de bal. Moore haalt uit met een fantastische trap. Moravský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Internazionale - FC Rozpędzone Ślimaki 3:1

59e minuut.
Peltoperä kopt de bal weg. Klungelig pakt Staruchowicz de bal. Staruchowicz passt de bal in één keer door. Moore rent richting de bal. Moore haalt uit met een fantastische trap. Moravský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Cousins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costabal onderschept slim de pass. Costabal haalt uit met een fantastische trap. Moravský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Internazionale 36%, FC Rozpędzone Ślimaki 64%.
CF Internazionale - FC Rozpędzone Ślimaki 3:1