Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dymanosolniki EVOLUTION TIME
test_ taktyka;) Tactiek cz
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 57.7
very good Schieten excellent
good Passen good
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Pigłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tkacz geeft de bal voor. Maciesiak rent richting de bal. Bossi rent richting de bal. Bossi schiet op doel. Ştefănuţ bokst de bal weg.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Langosz trapt de bal weg van het doel. Maciesiak probeert naar een medespeler te passen. Belić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belić schiet op doel. Langosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Langosz met een sublieme pass. Daar is Maciesiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Loen speelt de bal door. Langosz is nu in balbezit. Langosz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Banasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Banasiuk probeert naar een medespeler te passen. Maciesiak speelt de bal door. Bossi is nu in balbezit. Bossi haalt uit met een fantastische trap. Ştefănuţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Tkacz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Usta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bossi rent richting de bal. Sczepiński rent richting de bal. Sczepiński passt de bal in één keer door. Maciesiak rent richting de bal. Maciesiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tkacz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Usta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen schiet op doel. Langosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dymanosolniki 51%, EVOLUTION TIME 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dymanosolniki - EVOLUTION TIME 0:0

47e minuut.
Grant geeft een lange en hoge pass. Belić kopt de bal weg. Klungelig pakt Późniak de bal. Owen verovert de bal door een tackle van achteren. Owen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
van Loen met een sublieme pass. Sczepiński probeert naar een medespeler te passen. Gründer is nu in balbezit. Lazarovici rent richting de bal. Lazarovici schiet op doel. Ştefănuţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

64e minuut.
Langosz met een snelle inworp. Klungelig pakt Grant de bal. Grant geeft een lange en hoge pass. Bossi is nu in balbezit. Bossi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Usta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkacz onderschept slim de pass. Tkacz speelt de bal door. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lazarovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarovici passt de bal in één keer door. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak schiet op doel. Ştefănuţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Grzęda geeft de bal voor. Maciesiak is nu in balbezit. Met opzet legt Langosz zijn tegenspeler op de grond. Langosz krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Usta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maciesiak de bal. Maciesiak probeert naar een medespeler te passen. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi draait met de bal, schiet en ... Ştefănuţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Grant geeft de bal voor. Romas speelt de bal door. Lazarovici met een sublieme pass. Bossi rent richting de bal. Bossi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dymanosolniki 55%, EVOLUTION TIME 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dymanosolniki - EVOLUTION TIME 0:0