Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cf brzeźce 100kafał
wódkjee Tactiek ext4333
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 56.3
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Barsotti speelt de bal door. Nağıyev speelt de bal door. Daar is Başarır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rondanini is nu in balbezit. Rondanini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Madvig geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schunk de bal. Rondanini rent richting de bal. Rondanini haalt uit met een fantastische trap. Zərgərov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - 100kafał 0:1

7e minuut.
Tardivo onderschept slim de pass. Tardivo probeert naar een medespeler te passen. Rondanini is nu in balbezit. Rondanini schiet op doel. Na een snelle pass probeert Schunk de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lăscărescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rondanini springt en kopt de bal. Klungelig pakt Schunk de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - 100kafał 0:2

10e minuut.
Nağıyev met een sublieme pass. Tardivo geeft de bal voor. Rondanini heeft problemen om de bal te vangen. Rondanini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - 100kafał 0:3

20e minuut.
Verteletskiy passt de bal met de wreef. Balányi is nu in balbezit. Balányi met een sublieme pass. Rondanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondanini schiet op doel. Zərgərov bokst de bal weg.

27e minuut.
Bębenek passt de bal zonder na te denken. Matellán bereikt de bal nog maar net als eerste. Madvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Matellán verovert de bal door een tackle van achteren. Matellán schiet op doel. Þrastarsson bokst de bal weg.

30e minuut.
Matellán rent richting de bal. Altamirano speelt de bal door. Verteletskiy probeert naar een medespeler te passen. Rondanini is nu in balbezit. Rondanini draait met de bal, schiet en ... Zərgərov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Jaross probeert naar een medespeler te passen. Lăscărescu probeert naar een medespeler te passen. Nağıyev speelt de bal door. Matellán bereikt de bal nog maar net als eerste. Matellán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cf brzeźce 54%, 100kafał 46%.
cf brzeźce - 100kafał 0:3

48e minuut.
Nieves geeft een lange en hoge pass. Bębenek kopt de bal weg. Matellán heeft problemen om de bal te vangen. Səfərov is nu in balbezit. Səfərov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Barsotti geeft een hoge lob. Nağıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăscărescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lăscărescu krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Tardivo met een sublieme pass. Klungelig pakt Balányi de bal. Tardivo met een sublieme pass. Rondanini rent richting de bal. Rondanini schiet op doel. Zərgərov bokst de bal weg.

60e minuut.
Səfərov is nu in balbezit. Səfərov passt de bal zonder na te denken. Matellán is nu in balbezit. Matellán schiet op doel. Þrastarsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - 100kafał 1:3

70e minuut.
Inworp. Jabłonowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cf brzeźce 48%, 100kafał 52%.
cf brzeźce - 100kafał 1:3