Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.077
  • Stadion: STAL Opole Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 15328
STAL Opole Warta Gorzów Wlkp.
ALL Deff Kontra Tactiek 1-4-4-2
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.9 gemiddelde waardering 54.3
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Nigdelis onderschept slim de pass. Nigdelis passt de bal met de wreef. Faure bereikt de bal nog maar net als eerste. Faure met een sublieme pass. Zygmuntowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Buk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faure met een snelle inworp. Faur geeft een lange en hoge pass. Nigdelis springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nigdelis rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Faure geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Banaś geeft een hoge lob. Faure speelt de bal door. Öztokay rent richting de bal. Öztokay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - Warta Gorzów Wlkp. 0:1

4e minuut.
Czabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Czabaj passt de bal zonder na te denken. Buk heeft problemen om de bal te vangen. Nigdelis rent richting de bal. Nigdelis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kurnatowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Klungelig pakt Banaś de bal. Banaś probeert naar een medespeler te passen. Faure speelt de bal door. Nigdelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigdelis schiet op doel. Kurnatowski bokst de bal weg.

11e minuut.
Depcik kopt de bal weg. Campo geeft de bal voor. Nigdelis kopt de bal weg. Öztokay rent richting de bal. Öztokay draait met de bal, schiet en ... Kurnatowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Wojtarowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Faur onderschept slim de pass. Faur probeert naar een medespeler te passen. Banaś geeft de bal voor. Nigdelis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - Warta Gorzów Wlkp. 0:2

18e minuut.
Cerliani rent richting de bal. Faure onderschept slim de pass. Faure geeft de bal voor. Öztokay maakt een snoekduik en kopt de bal. Kurnatowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - Warta Gorzów Wlkp. 0:3

24e minuut.
Banaś probeert naar een medespeler te passen. Öztokay heeft problemen om de bal te vangen. Öztokay passt de bal in één keer door. Faure rent richting de bal. Faure haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Oţelea speelt de bal door. Faure bereikt de bal nog maar net als eerste. Faure passt de bal zonder na te denken. Nigdelis rent richting de bal. Nigdelis probeert naar een medespeler te passen. Kurnatowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Nigdelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigdelis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Öztokay de bal. Öztokay draait met de bal, schiet en ... Kurnatowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - Warta Gorzów Wlkp. 0:4

32e minuut.
Wojtarowicz kopt de bal weg. Talar bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztokay onderschept slim de pass. Öztokay schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - Warta Gorzów Wlkp. 0:5

36e minuut.
Faur probeert naar een medespeler te passen. Banaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaś geeft een lange en hoge pass. Öztokay is nu in balbezit. Öztokay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Inworp. Faur met een snelle inworp. Banaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaś geeft een hoge lob. Urbanek is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Nigdelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea passt de bal met de wreef. Öztokay rent richting de bal. Öztokay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STAL Opole 76%, Warta Gorzów Wlkp. 24%.
STAL Opole - Warta Gorzów Wlkp. 0:5

50e minuut.
Banaś is nu in balbezit. Banaś probeert naar een medespeler te passen. Faur heeft problemen om de bal te vangen. Faur geeft de bal voor. Nigdelis krijgt zijn hoofd ertegen. Kurnatowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - Warta Gorzów Wlkp. 0:6

52e minuut.
Faure met een snelle inworp. Faur bereikt de bal nog maar net als eerste. Faur geeft een hoge lob. Nigdelis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Oţelea is nu in balbezit. Oţelea speelt de bal door. Faure is nu in balbezit. Faure geeft een lange en hoge pass. Nigdelis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Faur bereikt de bal nog maar net als eerste. Faur probeert naar een medespeler te passen. Banaś is nu in balbezit. Banaś geeft een lange en hoge pass. Öztokay krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kurnatowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Daar is Öztokay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faur is nu in balbezit. Faur passt de bal met de wreef. Nigdelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigdelis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Faure rent richting de bal. Faure heeft problemen om de bal te vangen. Faure probeert naar een medespeler te passen. Nigdelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigdelis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Banaś rent richting de bal. Banaś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Banaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaś haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Urbanek de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Banaś zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kurnatowski bokst de bal weg. Nigdelis maakt een snoekduik en kopt de bal. Kurnatowski bokst de bal weg. Nigdelis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - Warta Gorzów Wlkp. 0:7

70e minuut.
Samoladas geeft de bal voor. Öztokay kopt de bal weg. Klungelig pakt Vasiliu de bal. Oţelea verovert de bal door een tackle van achteren. Oţelea geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Faure met een snelle inworp. Faur is nu in balbezit. Faur passt de bal zonder na te denken. Nigdelis rent richting de bal. Nigdelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - Warta Gorzów Wlkp. 0:8

75e minuut.
Pełkowski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dombai. Pełkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pełkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Öztokay is nu in balbezit. Öztokay schiet op doel. Kurnatowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Campo onderschept slim de pass. Campo geeft de bal voor. Öztokay is nu in balbezit. Öztokay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - Warta Gorzów Wlkp. 0:9

85e minuut.
Buk probeert de bal aan de voet te houden. Zygmuntowski rent richting de bal. Campo met een sublieme pass. Banaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaś geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Depcik kopt de bal weg. Talar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faur. Talar roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Talar kan niet meer verder spelen. Barrios komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STAL Opole 69%, Warta Gorzów Wlkp. 31%.
STAL Opole - Warta Gorzów Wlkp. 0:9