Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Delliżans FCŁ
Attack Tactiek yolo
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 49.9
adequate Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen very good


7e minuut.
Gogov geeft een hoge lob. Kiskapusi kopt de bal weg. Daar is Ödemiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ödemiş draait met de bal, schiet en ... Bakkehaug werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Delliżans - FCŁ 0:1

16e minuut.
Oleszko geeft een hoge lob. Daar is Özerdem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Jędryka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Black Delliżans - FCŁ 1:1

18e minuut.
Gogov kopt de bal weg. Daar is Lőwy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muri is nu in balbezit. Kiskapusi is nu in balbezit. Kiskapusi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Muri draait met de bal, schiet en ... Daar is Wojtyła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş haalt uit met een fantastische trap. Bakkehaug werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Oleszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiskapusi is nu in balbezit. Kiskapusi draait met de bal, schiet en ... Bakkehaug probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Delliżans - FCŁ 1:2

32e minuut.
Odemwingie bereikt de bal nog maar net als eerste. Irsch begaat een overtreding. Odemwingie raakt geblesseerd tijdens het duel. Odemwingie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kalina controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Muri springt en kopt de bal. Wojtyła heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Irsch zal de hoekschop nemen. Oleszko heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Muri verovert de bal door een tackle van achteren. Muri passt de bal met de wreef. Kiskapusi is nu in balbezit. Kiskapusi schiet op doel. Bakkehaug werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Delliżans - FCŁ 1:3

43e minuut.
Irsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Irsch met een sublieme pass. Ödemiş rent richting de bal. Kiskapusi rent richting de bal. Kiskapusi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Delliżans 59%, FCŁ 41%.
Black Delliżans - FCŁ 1:3

52e minuut.
Wojtyła trapt de bal weg. Irsch kopt de bal weg. Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muri bereikt de bal nog maar net als eerste. Muri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiskapusi draait met de bal, schiet en ... Bakkehaug verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolek begaat een overtreding. Pacheco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Odemwingie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mina Mina springt en kopt de bal. Jędryka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Delliżans - FCŁ 2:3

61e minuut.
Gogov geeft een lange en hoge pass. Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiskapusi probeert naar een medespeler te passen. Muri bereikt de bal nog maar net als eerste. Muri haalt uit met een fantastische trap. Bakkehaug bokst de bal weg.

64e minuut.
Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogov met een sublieme pass. Daar is Kiskapusi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiskapusi schiet op doel. Bakkehaug maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Delliżans - FCŁ 2:4

68e minuut.
Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtyła verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtyła speelt de bal door. Coulter bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulter schiet op doel. Jędryka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy geeft de bal voor. Gogov probeert naar een medespeler te passen. Muri heeft problemen om de bal te vangen. Muri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jędryka met een harde bal richting middenveld. Irsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Irsch passt de bal zonder na te denken. Kiskapusi rent richting de bal. Kiskapusi draait met de bal, schiet en ... Bakkehaug probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Muri kopt de bal weg. Klungelig pakt Ödemiş de bal. Ödemiş speelt de bal door. Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiskapusi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Delliżans 54%, FCŁ 46%.
Black Delliżans - FCŁ 2:4