Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cf brzeźce dymanosolniki
wódkjee Tactiek test_ taktyka;)
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.9 gemiddelde waardering 55.4
good Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen very good


16e minuut.
Owen is nu in balbezit. Dũng onderschept slim de pass. Dũng speelt de bal door. Bębenek is nu in balbezit. Bębenek geeft de bal voor. Ştefănuţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Matellán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matellán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - dymanosolniki 1:0

22e minuut.
Bergwijn heeft problemen om de bal te vangen. Belić bereikt de bal nog maar net als eerste. Langosz geeft de bal voor. Owen springt en kopt de bal. Daar is Barsotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Nağıyev is nu in balbezit. Nağıyev probeert naar een medespeler te passen. Bębenek probeert naar een medespeler te passen. Matellán bereikt de bal nog maar net als eerste. Matellán schiet op doel. Ştefănuţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Usta is nu in balbezit. Usta speelt de bal door. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen verovert de bal door een tackle van achteren. Owen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cf brzeźce 52%, dymanosolniki 48%.
cf brzeźce - dymanosolniki 1:0

50e minuut.
Səfərov rent richting de bal. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant speelt de bal door. Langosz heeft problemen om de bal te vangen. Langosz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Usta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nieves. Usta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krochmal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Langosz kopt de bal weg. Belić rent richting de bal. Belić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cf brzeźce - dymanosolniki 1:1

59e minuut.
Pigłowski speelt de bal door. Langosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Langosz geeft een hoge lob. Usta controleert de bal met de borst. Usta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Inworp. Syrjärinne komt het veld opgelopen. Marinkov komt het veld opgelopen. Portuondo komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jabłonowski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Langosz met een snelle inworp. Bergwijn rent richting de bal. Belić verovert de bal door een tackle van achteren. Belić geeft een hoge lob. Owen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
cf brzeźce - dymanosolniki 1:2

76e minuut.
Bergwijn onderschept slim de pass. Pigłowski geeft een lange en hoge pass. Nieves rent richting de bal. Owen onderschept slim de pass. Owen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cf brzeźce 71%, dymanosolniki 29%.
cf brzeźce - dymanosolniki 1:2