Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Squadra di Antonio Conte CF Internazionale
Spall Tactiek 523
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 59.7
very good Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Maneslavić passt de bal met de wreef. Panzavecchia rent richting de bal. Guarnigione onderschept slim de pass. Guarnigione geeft de bal voor. Moore springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Orellano passt de bal met de wreef. Comel bereikt de bal nog maar net als eerste. Comel probeert naar een medespeler te passen. Arbeitman rent richting de bal. Arbeitman schiet op doel. De bal raakt de paal. Briones bokst de bal weg.

30e minuut.
Maneslavić met een sublieme pass. Jaagumets rent richting de bal. Jaagumets passt de bal in één keer door. Arbeitman rent richting de bal. Arbeitman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra di Antonio Conte 40%, CF Internazionale 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Squadra di Antonio Conte - CF Internazionale 0:0

50e minuut.
Panzavecchia passt de bal in één keer door. Jaagumets rent richting de bal. Arbeitman is nu in balbezit. Arbeitman schiet op doel. Briones probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Orellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz geeft een lange en hoge pass. Costabal springt en kopt de bal. Casañas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra di Antonio Conte - CF Internazionale 0:1

65e minuut.
Protasiewicz geeft de bal voor. Inworp. Rogański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arbeitman rent richting de bal. Arbeitman draait met de bal, schiet en ... Briones kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Maneslavić met een sublieme pass. Jaagumets is nu in balbezit. Met opzet legt Bucher zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bucher moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bucher schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

76e minuut.
Paischer met een sublieme pass. Maneslavić probeert naar een medespeler te passen. Arbeitman is nu in balbezit. Arbeitman draait met de bal, schiet en ... Briones werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Squadra di Antonio Conte - CF Internazionale 1:1

88e minuut.
Briones met een harde bal richting middenveld. Maneslavić speelt de bal door. Daar is Telci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moore is nu in balbezit. Moore haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra di Antonio Conte 30%, CF Internazionale 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Squadra di Antonio Conte - CF Internazionale 1:1