Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EVOLUTION TIME cf brzeźce
cz Tactiek wódkjee
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
25 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 48.2
uitstekend Schieten solide
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


10e minuut.
Bębenek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Banasiuk. Bębenek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nağıyev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Matellán krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Dũng speelt de bal door. Barsotti rent richting de bal. Bossi verovert de bal door een tackle van achteren. Bossi draait met de bal, schiet en ... Zərgərov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - cf brzeźce 1:0

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Bossi de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nieves met de inworp. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Barsotti onderschept slim de pass. Sczepiński onderschept slim de pass. Sczepiński passt de bal met de wreef. Lazarovici is nu in balbezit. Lazarovici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Barsotti onderschept slim de pass. Lazarovici verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarovici passt de bal in één keer door. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Późniak passt de bal in één keer door. Maciesiak rent richting de bal. Maciesiak passt de bal met de wreef. Bossi is nu in balbezit. Bossi draait met de bal, schiet en ... Zərgərov bokst de bal weg.

31e minuut.
Tkacz onderschept slim de pass. Tkacz geeft een hoge lob. Nieves rent richting de bal. Maciesiak onderschept slim de pass. Maciesiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lazarovici controleert de bal met de borst. Lazarovici speelt de bal door. Bossi is nu in balbezit. Bossi schiet op doel. Zərgərov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bębenek verovert de bal door een tackle van achteren. Bębenek probeert naar een medespeler te passen. Matellán is nu in balbezit. Matellán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EVOLUTION TIME - cf brzeźce 1:1

36e minuut.
Dũng geeft een hoge lob. Inworp. Maciesiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bossi rent richting de bal. Bossi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Późniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Późniak passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Quốc Đạt de bal onder controle te krijgen. Matellán is nu in balbezit. Matellán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Maciesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Maciesiak passt de bal met de wreef. Schunk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi onderschept slim de pass. Bossi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVOLUTION TIME 42%, cf brzeźce 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EVOLUTION TIME - cf brzeźce 1:1

53e minuut.
Klungelig pakt Schunk de bal. Calanari probeert naar een medespeler te passen. Banasiuk probeert naar een medespeler te passen. Maciesiak heeft problemen om de bal te vangen. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap. Zərgərov bokst de bal weg.

57e minuut.
Bossi rent richting de bal. Dũng onderschept slim de pass. Maciesiak onderschept slim de pass. Maciesiak schiet op doel. Zərgərov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - cf brzeźce 2:1

59e minuut.
Daar is Bossi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schunk rent richting de bal. Met opzet legt Bossi zijn tegenspeler op de grond. Bossi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Schunk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarovici verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarovici geeft een hoge lob. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Jabłonowski komt het veld opgelopen. Syrjärinne komt het veld opgelopen. Portuondo komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calanari met een snelle inworp. Nağıyev met een sublieme pass. Matellán rent richting de bal. Matellán haalt uit met een fantastische trap. Langosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Syrjärinne met een sublieme pass. Maciesiak is nu in balbezit. Calanari bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap. Zərgərov bokst de bal weg.

89e minuut.
Syrjärinne geeft een lange en hoge pass. Późniak speelt de bal door. Banasiuk rent richting de bal. Matellán rent richting de bal. Matellán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVOLUTION TIME 39%, cf brzeźce 61%.
EVOLUTION TIME - cf brzeźce 2:1