Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STAL Opole FCŁ
ALL Deff Kontra Tactiek yolo
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 50.7
very good Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Kiskapusi rent richting de bal. Muri is nu in balbezit. Vasiliu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vasiliu krijgt een gele kaart. Muri raakt geblesseerd tijdens het duel. Kiskapusi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kurnatowski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Borrás met de inworp. Czabaj rent richting de bal. Czabaj passt de bal zonder na te denken. Depcik is nu in balbezit. Depcik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Özerdem geeft de bal voor. Daar is Ödemiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ödemiş met een sublieme pass. Kiskapusi rent richting de bal. Kiskapusi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gogov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojtarowicz rent richting de bal. Kiskapusi verovert de bal door een tackle van achteren. Muri is nu in balbezit. Muri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gogov probeert naar een medespeler te passen. Potiguara is nu in balbezit. Potiguara probeert naar een medespeler te passen. Ödemiş is nu in balbezit. Ödemiş draait met de bal, schiet en ... Kurnatowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Urbanek de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - FCŁ 0:1

26e minuut.
Vasiliu passt de bal zonder na te denken. Bazatin probeert naar een medespeler te passen. Borrás speelt de bal door. Dombai is nu in balbezit. Dombai draait met de bal, schiet en ... Jędryka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiskapusi passt de bal zonder na te denken. Ödemiş is nu in balbezit. Ödemiş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vasiliu met een sublieme pass. Gogov rent richting de bal. Gogov passt de bal met de wreef. Kiskapusi rent richting de bal. Kiskapusi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Topolek probeert naar een medespeler te passen. Socha geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Buk de bal onder controle te krijgen. Muri rent richting de bal. Muri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurnatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muri verovert de bal door een tackle van achteren. Muri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - FCŁ 0:2

33e minuut.
Vasiliu is nu in balbezit. Muri verovert de bal door een tackle van achteren. Muri speelt de bal door. Kiskapusi is nu in balbezit. Kiskapusi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Topolek geeft de bal voor. Urbanek is nu in balbezit. Ödemiş onderschept slim de pass. Ödemiş schiet op doel. Kurnatowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - FCŁ 0:3

35e minuut.
Buk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gogov met een snelle inworp. Kiskapusi rent richting de bal. Kiskapusi haalt uit met een fantastische trap. Kurnatowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STAL Opole 68%, FCŁ 32%.
STAL Opole - FCŁ 0:3

46e minuut.
Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş probeert naar een medespeler te passen. Muri bereikt de bal nog maar net als eerste. Muri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Buk de bal onder controle te krijgen. Kurnatowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buk rent richting de bal. Buk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Topolek de bal onder controle te krijgen. Dombai is nu in balbezit. Dombai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Socha is nu in balbezit. Socha geeft een hoge lob. Muri met een sublieme pass. Kiskapusi rent richting de bal. Kiskapusi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gogov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potiguara is nu in balbezit. Potiguara passt de bal in één keer door. Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ödemiş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tutumlu rent richting de bal. Dombai onderschept slim de pass. Socha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Socha krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Tutumlu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borrás met een snelle inworp. Czabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Czabaj geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Depcik rent richting de bal. Socha verovert de bal door een tackle van achteren. Socha passt de bal met de wreef. Gogov geeft een lange en hoge pass. Kiskapusi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kurnatowski bokst de bal weg.

72e minuut.
Muri kopt de bal weg. Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara is nu in balbezit. Potiguara schiet op doel. Kurnatowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Czabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara onderschept slim de pass. Potiguara passt de bal zonder na te denken. Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muri krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - FCŁ 0:4

74e minuut.
Vasiliu speelt de bal door. Borrás probeert naar een medespeler te passen. Cerliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiskapusi rent richting de bal. Kiskapusi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - FCŁ 0:5

77e minuut.
Ödemiş passt de bal in één keer door. Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muri is nu in balbezit. Muri haalt uit met een fantastische trap. Kurnatowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - FCŁ 0:6

78e minuut.
Czabaj passt de bal zonder na te denken. Borrás heeft problemen om de bal te vangen. Socha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Socha krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Borrás is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bazatin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dombai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Borrás geeft een hoge lob. Tutumlu kopt de bal weg. Gogov heeft problemen om de bal te vangen. Czabaj rent richting de bal. Czabaj haalt uit met een fantastische trap. Jędryka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - FCŁ 1:6

90e minuut.
Topolek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gogov rent richting de bal. Gogov speelt de bal door. Kiskapusi is nu in balbezit. Kiskapusi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STAL Opole 56%, FCŁ 44%.
STAL Opole - FCŁ 1:6