Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Internazionale STAL Opole
523 Tactiek ALL Deff Kontra
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 38.6
very good Schieten average
very good Passen good
good Verdedigen good


9e minuut.
Małyszek speelt de bal door. Moore is nu in balbezit. Moore passt de bal met de wreef. Nasir al Din is nu in balbezit. Nasir al Din draait met de bal, schiet en ... Król verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Wojtarowicz de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Moore is nu in balbezit. Moore passt de bal in één keer door. Daar is Buk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasir al Din is nu in balbezit. Nasir al Din haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Małyszek is nu in balbezit. Małyszek passt de bal met de wreef. Daar is Guarnigione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guarnigione geeft een lange en hoge pass. Moore maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Internazionale - STAL Opole 1:0

22e minuut.
Resicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Resicki geeft de bal voor. Nasir al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasir al Din schiet op doel. Król maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Internazionale - STAL Opole 2:0

23e minuut.
Klungelig pakt Smoleń de bal. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore passt de bal zonder na te denken. Nasir al Din rent richting de bal. Nasir al Din schiet op doel. Król kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barrios is nu in balbezit. Barrios geeft de bal voor. Resicki geeft de bal voor. Nasir al Din springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Protasiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Protasiewicz. Protasiewicz krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Resicki geeft de bal voor. Moore rent richting de bal. Moore passt de bal met de wreef. Nasir al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasir al Din haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Inworp. Pieczkowski met een snelle inworp. Ujazdowski controleert de bal met de borst. Ujazdowski passt de bal met de wreef. Pieczkowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Moore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Resicki de bal. Resicki probeert naar een medespeler te passen. Nasir al Din rent richting de bal. Nasir al Din schiet op doel. Król kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urbanek kopt de bal weg. Klungelig pakt Vasiliu de bal. Nasir al Din rent richting de bal. Nasir al Din haalt uit met een fantastische trap. Król verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Resicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Resicki geeft een hoge lob. Urbanek kan de bal niet met de borst controleren. Moore rent richting de bal. Moore draait met de bal, schiet en ... Król kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Internazionale 32%, STAL Opole 68%.
CF Internazionale - STAL Opole 2:0

55e minuut.
Lange rent richting de bal. Małyszek rent richting de bal. Małyszek geeft een hoge lob. Nasir al Din is nu in balbezit. Nasir al Din haalt uit met een fantastische trap. Król bokst de bal weg. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Internazionale - STAL Opole 3:0

58e minuut.
Małyszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszek passt de bal zonder na te denken. Guarnigione met een sublieme pass. Nasir al Din is nu in balbezit. Nasir al Din haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Resicki geeft de bal voor. Nasir al Din rent richting de bal. Buk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buk krijgt een gele kaart. Nasir al Din raakt geblesseerd tijdens het duel. Moore legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Król maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Internazionale - STAL Opole 4:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cain komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Nasir al Din rent richting de bal. Nasir al Din passt de bal met de wreef. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore haalt uit met een fantastische trap. Król werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Internazionale - STAL Opole 5:0

71e minuut.
Nasir al Din speelt de bal door. Buk bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Moore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Internazionale - STAL Opole 6:0

77e minuut.
Resicki met een snelle inworp. Voorintholt speelt de bal door. Resicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Resicki geeft een hoge lob. Nasir al Din kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Resicki met een sublieme pass. Urbanek is nu in balbezit. Moore onderschept slim de pass. Moore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Internazionale - STAL Opole 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Internazionale 28%, STAL Opole 72%.
CF Internazionale - STAL Opole 7:0