Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Delliżans cf brzeźce
Attack Tactiek wódkjee
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 49
goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Səfərov met de inworp. Klungelig pakt Calanari de bal. Calanari geeft de bal voor. Bębenek is nu in balbezit. Bębenek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Enev met een sublieme pass. Daar is Coulter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bębenek. Bębenek krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Nağıyev probeert naar een medespeler te passen. Matellán bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtyła rent richting de bal. Matellán onderschept slim de pass. Matellán schiet op doel. Bakkehaug verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matellán bereikt de bal nog maar net als eerste. Matellán haalt uit met een fantastische trap. Bakkehaug verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Səfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfərov draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Calanari geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wojtyła de bal. Matellán is nu in balbezit. Matellán draait met de bal, schiet en ... Bakkehaug probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Delliżans - cf brzeźce 0:1

27e minuut.
Odemwingie probeert naar een medespeler te passen. Raţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Matellán rent richting de bal. Səfərov rent richting de bal. Səfərov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bębenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bębenek geeft de bal voor. Matellán rent richting de bal. Matellán haalt uit met een fantastische trap. Bakkehaug maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Delliżans - cf brzeźce 0:2

34e minuut.
Matellán rent richting de bal. Səfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfərov passt de bal in één keer door. Matellán is nu in balbezit. Matellán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nağıyev met een snelle inworp. Bębenek is nu in balbezit. Bębenek geeft een hoge lob. Matellán rent richting de bal. Matellán haalt uit met een fantastische trap. Bakkehaug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Nağıyev is nu in balbezit. Nağıyev passt de bal met de wreef. Matellán is nu in balbezit. Matellán schiet op doel. Bakkehaug probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Delliżans - cf brzeźce 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Delliżans 51%, cf brzeźce 49%.
Black Delliżans - cf brzeźce 0:3

54e minuut.
Raţ rent richting de bal. Nağıyev verovert de bal door een tackle van achteren. Nağıyev passt de bal met de wreef. Matellán bereikt de bal nog maar net als eerste. Matellán draait met de bal, schiet en ... Bakkehaug verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Matellán is nu in balbezit. Matellán passt de bal in één keer door. Səfərov rent richting de bal. Səfərov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Delliżans - cf brzeźce 0:4

62e minuut.
Bergwijn onderschept slim de pass. Bergwijn met een sublieme pass. Matellán heeft problemen om de bal te vangen. Səfərov is nu in balbezit. Səfərov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Calanari probeert de bal met de borst te controleren. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergwijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Zərgərov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mina Mina bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Delliżans - cf brzeźce 1:4

67e minuut.
Odemwingie met een sublieme pass. Koté rent richting de bal. Koté geeft een hoge lob. Mina Mina is nu in balbezit. Mina Mina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Odemwingie is nu in balbezit. Səfərov verovert de bal door een tackle van achteren. Matellán is nu in balbezit. Matellán draait met de bal, schiet en ... Bakkehaug maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Delliżans - cf brzeźce 1:5

74e minuut.
Portuondo komt het veld opgelopen. Marinkov komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Marinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinkov passt de bal met de wreef. Matellán bereikt de bal nog maar net als eerste. Matellán schiet op doel. Bakkehaug probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Delliżans - cf brzeźce 1:6

82e minuut.
Zərgərov met een sublieme pass. Wojtyła kopt de bal weg. Nieves heeft problemen om de bal te vangen. Mina Mina is nu in balbezit. Mina Mina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Marinkov rent richting de bal. Marinkov met een sublieme pass. Səfərov rent richting de bal. Səfərov schiet op doel. Bakkehaug probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Delliżans 54%, cf brzeźce 46%.
Black Delliżans - cf brzeźce 1:6