Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.078
  • Stadion: Olesn!ca Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 18628
Olesn!ca PUMAS KICKERS
4v1a Tactiek ATAK PUMY
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
60.1 gemiddelde waardering 60.7
very good Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Mena passt de bal met de wreef. Niewiarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewiarowski probeert naar een medespeler te passen. Magnaguagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaguagno schiet op doel. Krstić bokst de bal weg.

13e minuut.
Korczyński passt de bal zonder na te denken. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović passt de bal in één keer door. Korczyński rent richting de bal. Korczyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chourio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Kakuja onderschept slim de pass. Stamatović onderschept slim de pass. Mena is nu in balbezit. Stamatović verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Marletta met de inworp. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Regazzini verovert de bal door een tackle van achteren. Regazzini geeft een hoge lob. Korczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Chourio bokst de bal weg.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mena met de inworp. Spisz is nu in balbezit. Spisz geeft de bal voor. Magnaguagno maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Linares geeft een hoge lob. Ihme kopt de bal weg. Klungelig pakt Niewiarowski de bal. Niewiarowski geeft de bal voor. Lepage maakt een snoekduik en kopt de bal. Krstić bokst de bal weg.

37e minuut.
Niewiarowski geeft een lange en hoge pass. Magnaguagno rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Dejnowicz ... Strafschop! Dejnowicz krijgt een gele kaart. Magnaguagno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magnaguagno legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Krstić probeert wanhopig de bal te grijpen. Magnaguagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaguagno schiet op doel. Krstić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olesn!ca - PUMAS KICKERS 0:1

38e minuut.
Regazzini passt de bal zonder na te denken. Skotnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Skotnes met een sublieme pass. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Niewiarowski rent richting de bal. Niewiarowski passt de bal met de wreef. Lepage heeft problemen om de bal te vangen. Lepage schiet op doel. Krstić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kakuja verovert de bal door een tackle van achteren. Marletta onderschept slim de pass. Marletta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Korczyński de bal. Korczyński schiet op doel. Chourio bokst de bal weg.

45e minuut.
Korczyński schiet op doel. Chourio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kakuja verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatović controleert de bal met de borst. Stamatović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olesn!ca - PUMAS KICKERS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olesn!ca 39%, PUMAS KICKERS 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olesn!ca - PUMAS KICKERS 1:1

53e minuut.
Daar is Skotnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwan-Sin onderschept slim de pass. Hwan-Sin geeft een lange en hoge pass. Magnaguagno probeert de bal met de borst te controleren. Magnaguagno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Stamatović rent richting de bal. Stamatović passt de bal met de wreef. Korczyński is nu in balbezit. Korczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olesn!ca - PUMAS KICKERS 2:1

60e minuut.
Dvorak kan de bal niet met de borst controleren. Marletta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dvorak. Dvorak krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Dejnowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dejnowicz speelt de bal door. Skotnes met een sublieme pass. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ihme onderschept slim de pass. Ihme geeft een lange en hoge pass. Niewiarowski geeft de bal voor. Lepage bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepage schiet op doel. Krstić bokst de bal weg. Lepage is nu in balbezit. Lepage draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
Dejnowicz is nu in balbezit. Spisz rent richting de bal. Velican schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Velican naar de kleedkamers voor een vroege douche. Spisz raakt geblesseerd tijdens het duel. Spisz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Provázek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepage bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepage schiet op doel. Krstić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olesn!ca 37%, PUMAS KICKERS 63%.
Olesn!ca - PUMAS KICKERS 2:1