Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żółwie Galapagos Vexel
Thunder Tactiek 442 Defend
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 56
solide Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Kuperus rent richting de bal. Belidiman verovert de bal door een tackle van achteren. Zala rent richting de bal. Zala draait met de bal, schiet en ... Bercovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółwie Galapagos - Vexel 1:0

3e minuut.
Zala onderschept slim de pass. Genchoff onderschept slim de pass. Genchoff passt de bal met de wreef. Duta bereikt de bal nog maar net als eerste. Duta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Orta probeert naar een medespeler te passen. Doruch is nu in balbezit. Doruch passt de bal zonder na te denken. Woodward is nu in balbezit. Woodward haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Żółwie Galapagos - Vexel 1:1

34e minuut.
Orta met de inworp. Plitica rent richting de bal. Met opzet legt Ulrich zijn tegenspeler op de grond. Ulrich is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
Doruch geeft een lange en hoge pass. Woodward heeft problemen om de bal te vangen. Taylor rent richting de bal. Duta onderschept slim de pass. Duta draait met de bal, schiet en ... Mondolfo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żółwie Galapagos 58%, Vexel 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Żółwie Galapagos - Vexel 1:1

47e minuut.
Brihuneţ rent richting de bal. Törőcsik onderschept slim de pass. Törőcsik probeert naar een medespeler te passen. Zala rent richting de bal. Zala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Fierens geeft de bal voor. Brihuneţ bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zala. Zala krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Genchoff geeft de bal voor. Taylor rent richting de bal. Taylor passt de bal zonder na te denken. Kuperus is nu in balbezit. Kuperus haalt uit met een fantastische trap. Bercovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Törőcsik probeert de bal aan de voet te houden. Brihuneţ is nu in balbezit. Törőcsik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Törőcsik krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Paliło passt de bal zonder na te denken. Doruch rent richting de bal. Doruch passt de bal met de wreef. Woodward is nu in balbezit. Woodward draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Thorshaug is nu in balbezit. Duta verovert de bal door een tackle van achteren. Duta passt de bal zonder na te denken. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodward schiet op doel. Mondolfo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mondolfo niet meer kan verder spelen. Stefanel komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Orta met een snelle inworp. Doruch rent richting de bal. Doruch speelt de bal door. Genchoff rent richting de bal. Genchoff geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żółwie Galapagos 60%, Vexel 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Żółwie Galapagos - Vexel 1:1