Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MILESZKI mArone
352 Tactiek atak
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 48.4
good Schieten solid
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


2e minuut.
Wigura geeft een lange en hoge pass. Bodenmann kopt de bal weg. Daar is Petiulevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truchanowski is nu in balbezit. Truchanowski haalt uit met een fantastische trap. Milion bokst de bal weg. Bodenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodenmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - mArone 0:1

3e minuut.
Liadelis passt de bal met de wreef. Hoàng Khoa probeert de bal aan de voet te houden. Zakrzewski probeert naar een medespeler te passen. Bodenmann is nu in balbezit. Bodenmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer speelt de bal door. Liadelis speelt de bal door. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Truchanowski is nu in balbezit. Truchanowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Amezaga de bal. Amezaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - mArone 0:2

14e minuut.
Farmer probeert de bal aan de voet te houden. Farmer geeft een lange en hoge pass. Amezaga kopt de bal weg. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - mArone 0:3

18e minuut.
Jaskóła speelt de bal door. Truchanowski speelt de bal door. Amezaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Amezaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - mArone 0:4

21e minuut.
Liadelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura onderschept slim de pass. Olszar is nu in balbezit. Klungelig pakt Olszar de bal. Olszar draait met de bal, schiet en ... Peña bokst de bal weg.

24e minuut.
Samulewski is nu in balbezit. Bodenmann onderschept slim de pass. Bodenmann geeft een hoge lob. Amezaga springt en kopt de bal. Milion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - mArone 0:5

25e minuut.
Fioravanti kopt de bal weg. Kozianowski rent richting de bal. Olszar begaat een overtreding. Olszar krijgt een gele kaart. Kozianowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kozianowski kan niet meer verder spelen. Oleszkiewicz komt het veld opgelopen. Oleszkiewicz met een snel genomen vrije trap. Amezaga springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ioaniţescu geeft de bal voor. Amezaga rent richting de bal. Klungelig pakt Amezaga de bal. Amezaga draait met de bal, schiet en ... Milion werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - mArone 0:6

42e minuut.
Samulewski geeft een lange en hoge pass. Hoàng Khoa rent richting de bal. Hoàng Khoa passt de bal in één keer door. Olszar is nu in balbezit. Olszar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Farmer speelt de bal door. Wigura is nu in balbezit. Truchanowski probeert naar een medespeler te passen. Amezaga rent richting de bal. Amezaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MILESZKI 59%, mArone 41%.
FC MILESZKI - mArone 0:6

72e minuut.
Szewc is nu in balbezit. Szewc geeft een lange en hoge pass. Berbatov heeft problemen om de bal te vangen. Amezaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Amezaga draait met de bal, schiet en ... Milion bokst de bal weg.

78e minuut.
Zakrzewski is nu in balbezit. Bădoiu onderschept slim de pass. Bădoiu speelt de bal door. Amezaga is nu in balbezit. Amezaga schiet op doel. Milion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Truchanowski rent richting de bal. Truchanowski passt de bal met de wreef. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann schiet op doel. Milion werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pap met de inworp. Liadelis probeert naar een medespeler te passen. Olszar heeft problemen om de bal te vangen. Olszar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - mArone 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MILESZKI 46%, mArone 54%.
FC MILESZKI - mArone 1:6