Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.078
  • Stadion: Gryfus Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21647
Gryfus Blant Banimex Będzin
4 3 3 Tactiek 444
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
52.2 gemiddelde waardering 45.2
very good Schieten good
good Passen good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Kjærvik kopt de bal weg. Jurena is nu in balbezit. Jurena passt de bal met de wreef. Kukec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reyer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shovkovskiy probeert naar een medespeler te passen. Zhenilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenilenko haalt uit met een fantastische trap. Hrenciuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Ilgaz probeert naar een medespeler te passen. Kjærvik speelt de bal door. Kukec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfus - Blant Banimex Będzin 1:0

31e minuut.
Apriadi geeft een hoge lob. Vandendriessche probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zhenilenko. Zhenilenko krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Karpan probeert naar een medespeler te passen. Kukec is nu in balbezit. Ilgaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukec is nu in balbezit. Kukec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hrenciuc speelt de bal door. Jurena kopt de bal weg. Ilgaz rent richting de bal. Ilgaz haalt uit met een fantastische trap. Siwiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfus - Blant Banimex Będzin 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfus 56%, Blant Banimex Będzin 44%.
Gryfus - Blant Banimex Będzin 2:0

46e minuut.
Klungelig pakt Niedbalski de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ilgaz. Niedbalski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chuanqi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zhenilenko springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cordeanu passt de bal met de wreef. Leloup geeft een hoge lob. Brunila controleert de bal met de borst. Jurena is nu in balbezit. Jurena haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfus - Blant Banimex Będzin 3:0

62e minuut.
Gaćeša onderschept slim de pass. Gaćeša passt de bal met de wreef. Ibrom met een sublieme pass. Shovkovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shovkovskiy geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Fernández Montes rent richting de bal. Niedbalski verovert de bal door een tackle van achteren. Niedbalski passt de bal in één keer door. Zhenilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenilenko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Ilgaz speelt de bal door. Jurena probeert de bal aan de voet te houden. Karpan rent richting de bal. Karpan draait met de bal, schiet en ... Siwiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfus - Blant Banimex Będzin 4:0

75e minuut.
Buitenspel voor Kukec. Goede buitenspelval van de verdediging. Sitti komt het veld opgelopen. Banach komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ilgaz passt de bal in één keer door. Saraylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraylı passt de bal zonder na te denken. Kukec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Reyer geeft een hoge lob. Zhenilenko controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cordeanu neemt vlug de vrije trap. Ilgaz is nu in balbezit. Ilgaz haalt uit met een fantastische trap. Siwiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jurena bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurena schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Siwiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Vandendriessche probeert de bal met de borst te controleren. Vandendriessche geeft de bal voor. Inworp. Ibrom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shovkovskiy geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfus 59%, Blant Banimex Będzin 41%.
Gryfus - Blant Banimex Będzin 4:0