Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Londyn Iskrzynia PUMAS KICKERS
Lukaku Tactiek ATAK PUMY
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
59.3 gemiddelde waardering 59.2
formidable Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Kosovel kopt de bal weg. Hrovatin rent richting de bal. Dvorak onderschept slim de pass. Sadlok onderschept slim de pass. Sadlok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - PUMAS KICKERS 1:0

20e minuut.
Lajnšček passt de bal met de wreef. Sadlok rent richting de bal. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok verovert de bal door een tackle van achteren. Sadlok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Bac met een sublieme pass. Mouzourakis is nu in balbezit. Mouzourakis geeft een lange en hoge pass. Sadlok rent richting de bal. Sadlok draait met de bal, schiet en ... Chourio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Daar is Krajnc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krajnc probeert naar een medespeler te passen. Lajnšček probeert naar een medespeler te passen. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Krajnc rent richting de bal. Krajnc passt de bal met de wreef. Hwan-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajnšček onderschept slim de pass. Lajnšček schiet op doel. De bal raakt de paal. Chourio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Londyn Iskrzynia 36%, PUMAS KICKERS 64%.
Chelsea Londyn Iskrzynia - PUMAS KICKERS 1:0

46e minuut.
Novak komt het veld opgelopen. Schoofs komt het veld opgelopen. Koszek komt het veld opgelopen. Ambroz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mouzourakis geeft een hoge lob. Martins heeft problemen om de bal te vangen. Koszek onderschept slim de pass. Koszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Krajnc bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnc passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Koszek de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ... Chourio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - PUMAS KICKERS 2:0

68e minuut.
Ambroz is nu in balbezit. Ambroz geeft een hoge lob. Martins kopt de bal weg. Koszek rent richting de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ... Chourio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Buitenspel voor Magnaguagno. Goede buitenspelval van de verdediging. Ickert komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Spisz is nu in balbezit. Spisz geeft een hoge lob. Linares is nu in balbezit. Linares geeft een hoge lob. Lepage springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoofs verovert de bal door een tackle van achteren. Schoofs speelt de bal door. Koszek rent richting de bal. Koszek schiet op doel. Chourio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Lepage verovert de bal door een tackle van achteren. Macachia verovert de bal door een tackle van achteren. Macachia passt de bal in één keer door. Magnaguagno rent richting de bal. Magnaguagno haalt uit met een fantastische trap. Grubizna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Novak passt de bal in één keer door. Krajnc is nu in balbezit. Krajnc probeert naar een medespeler te passen. Koszek rent richting de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Londyn Iskrzynia 35%, PUMAS KICKERS 65%.
Chelsea Londyn Iskrzynia - PUMAS KICKERS 2:0