Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żółwie Galapagos KS Marco
Thunder Tactiek 4312
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 53
uitstekend Schieten solide
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Urazliev kopt de bal weg. Fermin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadej schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tadej krijgt een gele kaart. Fermin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fermin met een snel genomen vrije trap. Athanasoulas krijgt zijn hoofd ertegen. Stefanel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Palizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palizas geeft een hoge lob. Törőcsik kopt de bal weg. Kuperus is nu in balbezit. Kuperus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółwie Galapagos - KS Marco 1:0

23e minuut.
Kolenda heeft problemen om de bal te vangen. Törőcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Törőcsik passt de bal in één keer door. Kuperus is nu in balbezit. Kuperus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Fierens heeft problemen om de bal te vangen. Urazliev met een sublieme pass. Athanasoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasoulas haalt uit met een fantastische trap. Stefanel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Boino geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Paliło de bal onder controle te krijgen. Athanasoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasoulas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Żółwie Galapagos - KS Marco 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żółwie Galapagos 52%, KS Marco 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Żółwie Galapagos - KS Marco 1:1

54e minuut.
Urazliev rent richting de bal. Fogar probeert naar een medespeler te passen. Fermin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fermin geeft een hoge lob. Athanasoulas springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Fogar passt de bal met de wreef. Fermin geeft een hoge lob. Paliło heeft problemen om de bal te vangen. Athanasoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasoulas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółwie Galapagos - KS Marco 1:2

59e minuut.
De Tomaso probeert naar een medespeler te passen. Athanasoulas heeft problemen om de bal te vangen. Tadej rent richting de bal. Athanasoulas onderschept slim de pass. Athanasoulas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Siidam passt de bal in één keer door. Lyubomirov probeert naar een medespeler te passen. Zala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zala haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Palizas rent richting de bal. Palizas geeft de bal voor. Kuperus rent richting de bal. Kuperus draait met de bal, schiet en ... Van de Gehuchte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Żółwie Galapagos - KS Marco 2:2

84e minuut.
Nilă verovert de bal door een tackle van achteren. Neacşu is nu in balbezit. Kuperus verovert de bal door een tackle van achteren. Kuperus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółwie Galapagos - KS Marco 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żółwie Galapagos 49%, KS Marco 51%.
Żółwie Galapagos - KS Marco 3:2