Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blant Banimex Będzin mArone
444 Tactiek atak
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 49.7
goed Schieten solide
solide Passen solide
solide Verdedigen solide


12e minuut.
Bădoiu probeert naar een medespeler te passen. Raggiotti geeft de bal voor. Klungelig pakt Szewc de bal. Niedbalski is nu in balbezit. Niedbalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Truchanowski passt de bal in één keer door. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Brunila zijn tegenspeler op de grond. Brunila is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Sitti kopt de bal weg. Ibrom kan de bal niet met de borst controleren. Shovkovskiy probeert naar een medespeler te passen. Niedbalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Inworp. Shovkovskiy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chuanqi rent richting de bal. Chuanqi geeft een hoge lob. Niedbalski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Chuanqi onderschept slim de pass. Raggiotti rent richting de bal. Raggiotti probeert naar een medespeler te passen. Niedbalski is nu in balbezit. Niedbalski schiet op doel. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Raggiotti geeft een hoge lob. Szewc rent richting de bal. Szewc geeft een hoge lob. Amezaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Amezaga draait met de bal, schiet en ... Siwiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - mArone 0:1

45e minuut.
Bodenmann speelt de bal door. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu geeft een lange en hoge pass. Amezaga is nu in balbezit. Amezaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - mArone 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blant Banimex Będzin 50%, mArone 50%.
Blant Banimex Będzin - mArone 0:2

46e minuut.
Farmer probeert naar een medespeler te passen. Bădoiu is nu in balbezit. Raggiotti begaat een overtreding. Raggiotti krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Chuanqi kopt de bal weg. Ioaniţescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sitti rent richting de bal. Sitti schiet op doel. Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - mArone 1:2

54e minuut.
Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer geeft de bal voor. Bădoiu kopt de bal weg. Truchanowski rent richting de bal. Truchanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sitti controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Radzimski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Klungelig pakt Shovkovskiy de bal. Shovkovskiy speelt de bal door. Reyer controleert de bal met de borst. Amezaga rent richting de bal. Amezaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Siwiński trapt de bal weg. Wigura kopt de bal weg. Apriadi probeert de bal aan de voet te houden. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Bodenmann kopt de bal weg. Chuanqi heeft problemen om de bal te vangen. Shovkovskiy met een sublieme pass. Ibrom is nu in balbezit. Ibrom schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Niedbalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Niedbalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Farmer speelt de bal door. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu heeft problemen om de bal te vangen. Bădoiu geeft een hoge lob. Amezaga krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - mArone 1:3

76e minuut.
Ibrom met een sublieme pass. Daar is Shovkovskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shovkovskiy probeert naar een medespeler te passen. Niedbalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbalski draait met de bal, schiet en ... Peña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Niedbalski is nu in balbezit. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap. Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Farmer met een snelle inworp. Bădoiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bodenmann de bal. Bodenmann schiet op doel. Siwiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - mArone 1:4

90e minuut.
Farmer kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raggiotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shovkovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shovkovskiy geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blant Banimex Będzin 54%, mArone 46%.
Blant Banimex Będzin - mArone 1:4