Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:46
  • Competitiewedstrijd: Liga V.078
  • Stadion: KS Marco Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 11690
KS Marco Vexel
4312 Tactiek 442 Defend
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
54 gemiddelde waardering 56.7
solide Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Klungelig pakt Nilă de bal. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Neacşu maakt een afschuwelijke overtreding. Neacşu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Woodward raakt geblesseerd tijdens het duel. Genchoff zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Woodward, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodward draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nilă de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Vexel 0:1

16e minuut.
Fogar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogar passt de bal in één keer door. Ślęczka is nu in balbezit. Athanasoulas onderschept slim de pass. Athanasoulas haalt uit met een fantastische trap. Bercovich bokst de bal weg. Urazliev rent richting de bal. Urazliev haalt uit met een fantastische trap. Bercovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Fermin rent richting de bal. Met opzet legt Belidiman zijn tegenspeler op de grond. Fermin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fogar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Athanasoulas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Brihuneţ geeft de bal voor. Inworp. De Tomaso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodward schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Fermin is nu in balbezit. Fermin geeft de bal voor. Daar is Brihuneţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Athanasoulas is nu in balbezit. Athanasoulas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Marco - Vexel 1:1

34e minuut.
Doruch speelt de bal door. Woodward is nu in balbezit. De Tomaso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Tomaso krijgt een gele kaart. Woodward is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Genchoff komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Fermin geeft een hoge lob. De Tomaso bereikt de bal nog maar net als eerste. De Tomaso passt de bal zonder na te denken. Athanasoulas rent richting de bal. Athanasoulas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doruch geeft een lange en hoge pass. Genchoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchoff passt de bal zonder na te denken. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu draait met de bal, schiet en ... Van de Gehuchte bokst de bal weg. Kolenda heeft problemen om de bal te vangen. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. Van de Gehuchte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 47%, Vexel 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Marco - Vexel 1:1

46e minuut.
Ślęczka geeft de bal voor. Woodward is nu in balbezit. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu draait met de bal, schiet en ... Van de Gehuchte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Vexel 1:2

49e minuut.
Genchoff met een sublieme pass. Klungelig pakt Woodward de bal. Nilă is nu in balbezit. Woodward onderschept slim de pass. Woodward draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Van de Gehuchte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Belidiman onderschept slim de pass. Belidiman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Duta de bal. Duta geeft een hoge lob. Woodward maakt een snoekduik en kopt de bal. Van de Gehuchte bokst de bal weg.

62e minuut.
Woodward is nu in balbezit. Van de Gehuchte met een sublieme pass. Athanasoulas kopt de bal weg. Genchoff is nu in balbezit. Genchoff passt de bal met de wreef. Van de Gehuchte bokst de bal weg.

72e minuut.
Brihuneţ is nu in balbezit. Brihuneţ geeft een lange en hoge pass. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodward schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Genchoff rent richting de bal. Genchoff speelt de bal door. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodward haalt uit met een fantastische trap. Van de Gehuchte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Vexel 1:3

77e minuut.
Fogar is nu in balbezit. Fogar passt de bal in één keer door. Urazliev speelt de bal door. Athanasoulas rent richting de bal. Athanasoulas haalt uit met een fantastische trap. Bercovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Daar is Kolenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duta bereikt de bal nog maar net als eerste. Duta passt de bal zonder na te denken. Birnicu rent richting de bal. Birnicu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Genchoff is nu in balbezit. Genchoff passt de bal zonder na te denken. Woodward rent richting de bal. Woodward schiet op doel. Van de Gehuchte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Vexel 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 61%, Vexel 39%.
KS Marco - Vexel 1:4