Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MILESZKI Blant Banimex Będzin
352 Tactiek 444
53% Balbezit 47%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
41.2 gemiddelde waardering 41.6
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Ibrom bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrom probeert naar een medespeler te passen. Shovkovskiy geeft een hoge lob. Zhenilenko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Blant Banimex Będzin 0:1

7e minuut.
Raggiotti rent richting de bal. Raggiotti passt de bal zonder na te denken. Banach probeert naar een medespeler te passen. Niedbalski heeft problemen om de bal te vangen. Niedbalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Pap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pap speelt de bal door. Shovkovskiy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ibrom de bal. Ibrom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Banach is nu in balbezit. Banach passt de bal zonder na te denken. Zhenilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenilenko schiet op doel. Nunes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Blant Banimex Będzin 0:2

16e minuut.
Petiulevičius met een sublieme pass. Miemiec rent richting de bal. Miemiec geeft de bal voor. Shovkovskiy geeft de bal voor. Zhenilenko krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Reyer geeft de bal voor. Daar is Miemiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedbalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenilenko is nu in balbezit. Zhenilenko schiet op doel. Nunes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Reyer geeft een hoge lob. Zakrzewski kopt de bal weg. Daar is Liadelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhenilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenilenko schiet op doel. Nunes bokst de bal weg.

35e minuut.
Banach is nu in balbezit. Banach passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Shovkovskiy de bal. Shovkovskiy geeft een hoge lob. Zhenilenko krijgt zijn hoofd ertegen. Nunes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ibrom is nu in balbezit. Hoàng Khoa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ibrom is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shovkovskiy met een snel genomen vrije trap. Zhenilenko is nu in balbezit. Zhenilenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MILESZKI 72%, Blant Banimex Będzin 28%.
FC MILESZKI - Blant Banimex Będzin 0:2

46e minuut.
Gaćeša bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaćeša geeft een lange en hoge pass. Zhenilenko is nu in balbezit. Zhenilenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Blant Banimex Będzin 0:3

49e minuut.
Nunes speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibrom met de inworp. Shovkovskiy geeft een lange en hoge pass. Zhenilenko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Blant Banimex Będzin 0:4

57e minuut.
Gaćeša geeft de bal voor. Ibrom is nu in balbezit. Ibrom probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zhenilenko de bal. Zhenilenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Sitti komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Zhenilenko controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Radzimski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Hoàng Khoa met een snelle inworp. Reyer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fioravanti. Fioravanti krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Shovkovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shovkovskiy met een sublieme pass. Jaskóła rent richting de bal. Zhenilenko onderschept slim de pass. Zhenilenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Blant Banimex Będzin 0:5

86e minuut.
Sitti is nu in balbezit. Sitti met een sublieme pass. Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzimski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Blant Banimex Będzin 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MILESZKI 55%, Blant Banimex Będzin 45%.
FC MILESZKI - Blant Banimex Będzin 0:6