Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.078
  • Stadion: KS Marco Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11427
KS Marco Olesn!ca
4312 Tactiek 4v1a
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 58.9
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Skotnes kopt de bal weg. Korczyński is nu in balbezit. Boino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Korczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Stamatović legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Van de Gehuchte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Busquets probeert naar een medespeler te passen. Belin is nu in balbezit. Belin probeert naar een medespeler te passen. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Busquets verovert de bal door een tackle van achteren. Busquets geeft een lange en hoge pass. Bruks geeft een hoge lob. Korczyński controleert de bal met de borst. Korczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Regazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Regazzini passt de bal zonder na te denken. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Olesn!ca 0:1

16e minuut.
Skotnes is nu in balbezit. Skotnes probeert naar een medespeler te passen. Regazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Regazzini geeft een lange en hoge pass. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Peev speelt de bal door. Skotnes probeert naar een medespeler te passen. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński schiet op doel. Van de Gehuchte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Olesn!ca 0:2

30e minuut.
Regazzini verovert de bal door een tackle van achteren. Regazzini geeft de bal voor. Korczyński rent richting de bal. Korczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Olesn!ca 0:3

33e minuut.
Regazzini geeft een hoge lob. Boino bereikt de bal nog maar net als eerste. Boino passt de bal met de wreef. Korczyński is nu in balbezit. Korczyński draait met de bal, schiet en ... Van de Gehuchte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Inworp. Fermin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fogar rent richting de bal. Fogar geeft een lange en hoge pass. Athanasoulas springt en kopt de bal. Krstić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Kolenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Skotnes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolenda raakt geblesseerd tijdens het duel. Kolenda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasoulas draait met de bal, schiet en ... Krstić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Skotnes probeert naar een medespeler te passen. Regazzini rent richting de bal. Regazzini geeft een hoge lob. Stamatović rent richting de bal. Stamatović haalt uit met een fantastische trap. Van de Gehuchte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Urazliev kopt de bal weg. Inworp. Skotnes met een snelle inworp. Regazzini heeft problemen om de bal te vangen. Regazzini geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stamatović maakt een snoekduik en kopt de bal. Nilă verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Olesn!ca 0:4

45e minuut.
Belin speelt de bal door. Skotnes rent richting de bal. Skotnes probeert naar een medespeler te passen. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński haalt uit met een fantastische trap. Van de Gehuchte bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 62%, Olesn!ca 38%.
KS Marco - Olesn!ca 0:4

50e minuut.
Skotnes speelt de bal door. Regazzini heeft problemen om de bal te vangen. Regazzini geeft een hoge lob. Stamatović springt en kopt de bal. Van de Gehuchte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Olesn!ca 0:5

60e minuut.
Inworp. Marletta komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Fogar passt de bal met de wreef. Fermin probeert naar een medespeler te passen. De Tomaso probeert naar een medespeler te passen. Athanasoulas rent richting de bal. Athanasoulas draait met de bal, schiet en ... Krstić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Kolenda is nu in balbezit. Kolenda passt de bal zonder na te denken. Fermin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fermin geeft een hoge lob. Athanasoulas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Olesn!ca 1:5

86e minuut.
Skotnes is nu in balbezit. Skotnes met een sublieme pass. Stamatović rent richting de bal. Stamatović haalt uit met een fantastische trap. Van de Gehuchte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Olesn!ca 1:6

87e minuut.
Łyko komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Skotnes is nu in balbezit. Skotnes speelt de bal door. Regazzini probeert naar een medespeler te passen. Marletta rent richting de bal. Marletta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stamatović rent richting de bal. Stamatović draait met de bal, schiet en ... Van de Gehuchte probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Skotnes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolenda. Skotnes raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Regazzini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 61%, Olesn!ca 39%.
KS Marco - Olesn!ca 1:6