Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THE FOX TEAM FC MILESZKI
tusk = kurwa Tactiek 352
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 41.9
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Cellilli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bunea de bal. Nijland is nu in balbezit. Bunea is nu in balbezit. Bunea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Nordentoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordentoft passt de bal in één keer door. Petiulevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea verovert de bal door een tackle van achteren. Bunea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jaskóła geeft de bal voor. Sordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordo geeft de bal voor. Bunea rent richting de bal. Bunea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Fioravanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cellilli probeert naar een medespeler te passen. Nijland is nu in balbezit. Bunea rent richting de bal. Bunea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Cierkos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cierkos geeft een lange en hoge pass. Daar is Bunea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordentoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordentoft draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Fackler is nu in balbezit. Fioravanti verovert de bal door een tackle van achteren. Fioravanti passt de bal in één keer door. Olszar is nu in balbezit. Olszar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hoàng Khoa is nu in balbezit. Fackler onderschept slim de pass. Fackler passt de bal met de wreef. Bunea rent richting de bal. Bunea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nunes met een harde bal richting middenveld. Cellilli kopt de bal weg. Klungelig pakt Bunea de bal. Bunea haalt uit met een fantastische trap. Nunes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Nijland probeert naar een medespeler te passen. Miemiec speelt de bal door. Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea verovert de bal door een tackle van achteren. Bunea draait met de bal, schiet en ... Nunes bokst de bal weg. Paal!

33e minuut.
Jaskóła geeft een hoge lob. Inworp. Nordentoft zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cellilli geeft de bal voor. Bunea springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hoàng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hoàng Khoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Khoa passt de bal met de wreef. Olszar rent richting de bal. Olszar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nunes trapt de bal weg van het doel. Nordentoft rent richting de bal. Nordentoft passt de bal met de wreef. Bunea rent richting de bal. Bunea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
THE FOX TEAM - FC MILESZKI 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE FOX TEAM 35%, FC MILESZKI 65%.
THE FOX TEAM - FC MILESZKI 1:0

46e minuut.
Nordentoft met een sublieme pass. Fackler is nu in balbezit. Fackler geeft een hoge lob. Bunea rent richting de bal. Bunea schiet op doel. Nunes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
THE FOX TEAM - FC MILESZKI 2:0

47e minuut.
Fackler rent richting de bal. Cellilli rent richting de bal. Cellilli geeft een hoge lob. Nijland heeft problemen om de bal te vangen. Nijland schiet op doel. De bal raakt de paal. Nunes bokst de bal weg.

52e minuut.
Nijland rent richting de bal. Nijland met een sublieme pass. Cierkos rent richting de bal. Cierkos geeft de bal voor. Bunea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cierkos kopt de bal weg. Klungelig pakt Nijland de bal. Bunea rent richting de bal. Bunea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
THE FOX TEAM - FC MILESZKI 3:0

63e minuut.
Wągiel rent richting de bal. Bunea onderschept slim de pass. Nordentoft is nu in balbezit. Nordentoft haalt uit met een fantastische trap. Nunes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
THE FOX TEAM - FC MILESZKI 4:0

67e minuut.
Pap is nu in balbezit. Pap geeft de bal voor. Gálvölgyi heeft problemen om de bal te vangen. Fioravanti is nu in balbezit. Fioravanti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Miemiec kopt de bal weg. Cierkos heeft problemen om de bal te vangen. Pap met een sublieme pass. Olszar rent richting de bal. Olszar geeft een hoge lob. Cisak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

78e minuut.
Cierkos controleert de bal met de borst. Cierkos passt de bal zonder na te denken. Daar is Bunea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunea draait met de bal, schiet en ... Jaskóła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Zakrzewski geeft een hoge lob. Olszar probeert de bal met de borst te controleren. Gálvölgyi onderschept slim de pass. Gálvölgyi geeft een lange en hoge pass. Bunea springt en kopt de bal. Nunes bokst de bal weg. Nijland rent richting de bal. Nijland draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Liadelis geeft de bal voor. Fackler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fackler geeft een lange en hoge pass. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nordentoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordentoft geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Wągiel trapt de bal weg. Liadelis heeft problemen om de bal te vangen. Gálvölgyi met een sublieme pass. Bunea rent richting de bal. Bunea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE FOX TEAM 39%, FC MILESZKI 61%.
THE FOX TEAM - FC MILESZKI 4:0