Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.078
  • Stadion: Gryfus Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 30000
Gryfus Żółwie Galapagos
4 3 3 Tactiek Thunder
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
2 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.7 gemiddelde waardering 52.1
solide Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


13e minuut.
Lyubomirov met de inworp. Siidam met een sublieme pass. Kuperus rent richting de bal. Kuperus schiet op doel. Hrenciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfus - Żółwie Galapagos 0:1

17e minuut.
Ulrich onderschept slim de pass. Ulrich probeert naar een medespeler te passen. Zala rent richting de bal. Kuperus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuperus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ilgaz is nu in balbezit. Fierens bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jurena zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Jurena moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jurena schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
Zala rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kjærvik ... Strafschop! Zala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zala zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Hrenciuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfus - Żółwie Galapagos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfus 53%, Żółwie Galapagos 47%.
Gryfus - Żółwie Galapagos 0:2

63e minuut.
Ulrich verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ulrich de bal. Ulrich probeert naar een medespeler te passen. Zala rent richting de bal. Zala geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Saraylı geeft een hoge lob. Ruiz Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Ilgaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kukec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ziel is nu in balbezit. Ziel passt de bal zonder na te denken. Ulrich probeert naar een medespeler te passen. Kuperus is nu in balbezit. Kuperus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Thorshaug kopt de bal weg. Lyubomirov heeft problemen om de bal te vangen. Lyubomirov geeft een lange en hoge pass. Kuperus krijgt zijn hoofd ertegen. Hrenciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfus - Żółwie Galapagos 0:3

89e minuut.
Lyubomirov heeft problemen om de bal te vangen. Lyubomirov passt de bal in één keer door. Siidam probeert naar een medespeler te passen. Kuperus rent richting de bal. Kuperus haalt uit met een fantastische trap. Hrenciuc bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfus 45%, Żółwie Galapagos 55%.
Gryfus - Żółwie Galapagos 0:3