Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żółwie Galapagos Blant Banimex Będzin
Thunder Tactiek 444
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
40.3 gemiddelde waardering 45.4
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen solide
solide Verdedigen goed


13e minuut.
Raggiotti passt de bal in één keer door. Ibrom bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrom geeft een hoge lob. Niedbalski is nu in balbezit. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Shovkovskiy speelt de bal door. Ibrom geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tadej de bal. Niedbalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap. Stefanel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Doeltrap. Stefanel met een harde bal richting middenveld. Chuanqi kopt de bal weg. Shovkovskiy geeft een lange en hoge pass. Zhenilenko springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Brunila geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zbozień de bal. Zhenilenko rent richting de bal. Ibrom bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrom schiet op doel. Stefanel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zhenilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenilenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Tadej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Shovkovskiy rent richting de bal. Shovkovskiy geeft een hoge lob. Tadej heeft problemen om de bal te vangen. Zhenilenko rent richting de bal. Zhenilenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółwie Galapagos - Blant Banimex Będzin 0:1

37e minuut.
Zbozień met een snelle inworp. Lyubomirov speelt de bal door. Taylor met een sublieme pass. Falcl is nu in balbezit. Falcl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Ibrom speelt de bal door. Klungelig pakt Zhenilenko de bal. Ziel is nu in balbezit. Zhenilenko onderschept slim de pass. Zhenilenko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żółwie Galapagos 71%, Blant Banimex Będzin 29%.
Żółwie Galapagos - Blant Banimex Będzin 0:1

52e minuut.
Shovkovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shovkovskiy passt de bal zonder na te denken. Tadej onderschept slim de pass. Niedbalski controleert de bal met de borst. Niedbalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Ibrom de bal. Zbozień begaat een overtreding. Ibrom is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shovkovskiy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Niedbalski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żółwie Galapagos - Blant Banimex Będzin 0:2

64e minuut.
Gałecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotti onderschept slim de pass. Raggiotti passt de bal in één keer door. Zhenilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenilenko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stefanel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Reyer onderschept slim de pass. Reyer geeft een lange en hoge pass. Ibrom kopt de bal weg. Zhenilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenilenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zbozień probeert naar een medespeler te passen. Zala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenilenko onderschept slim de pass. Zhenilenko haalt uit met een fantastische trap. Tadej probeert de bal aan de voet te houden. Stefanel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Doeltrap. Banach komt het veld opgelopen. Sitti komt het veld opgelopen.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radzimski komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Shovkovskiy passt de bal zonder na te denken. Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbozień speelt de bal door. Radzimski geeft een lange en hoge pass. Zhenilenko krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żółwie Galapagos 84%, Blant Banimex Będzin 16%.
Żółwie Galapagos - Blant Banimex Będzin 0:2