Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stal Mielec LZS Dzierżążnia
dragon Tactiek Sousa
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.8 gemiddelde waardering 53.3
adequate Schieten outstanding
adequate Passen adequate
very good Verdedigen very good


4e minuut.
del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou begaat een overtreding. del Bosque raakt geblesseerd tijdens het duel. Duszak met een snel genomen vrije trap. Răileanu rent richting de bal. Răileanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - LZS Dzierżążnia 0:1

6e minuut.
Stelmasiak met een sublieme pass. Răileanu rent richting de bal. Răileanu probeert naar een medespeler te passen. Gigante do Oeste heeft problemen om de bal te vangen. Gigante do Oeste geeft een lange en hoge pass. Paal! Kozubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak onderschept slim de pass. Duszak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - LZS Dzierżążnia 0:2

14e minuut.
Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou met een sublieme pass. Hoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse verovert de bal door een tackle van achteren. Ward-Prowse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gigante do Oeste met een sublieme pass. Răileanu rent richting de bal. Răileanu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lizaso de bal onder controle te krijgen. Math Point probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Shirinyan passt de bal zonder na te denken. Duszak is nu in balbezit. Duszak met een sublieme pass. Daar is Răileanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răileanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kozubek verovert de bal door een tackle van achteren. Kozubek geeft de bal voor. Erzrumyan kopt de bal weg. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Răileanu speelt de bal door. Gigante do Oeste probeert de bal met de borst te controleren. Gigante do Oeste probeert naar een medespeler te passen. Duszak is nu in balbezit. Duszak schiet op doel. Math Point bokst de bal weg. Lizaso geeft een lange en hoge pass. Erzrumyan kopt de bal weg. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu schiet op doel. Math Point werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - LZS Dzierżążnia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec 58%, LZS Dzierżążnia 42%.
Stal Mielec - LZS Dzierżążnia 0:3

51e minuut.
Shirinyan rent richting de bal. Shirinyan geeft een hoge lob. Dinu probeert de bal aan de voet te houden. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu onderschept slim de pass. Bârzanu probeert naar een medespeler te passen. Ward-Prowse is nu in balbezit. Ward-Prowse haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Zambrzycki met de inworp. Stelmasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmasiak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Răileanu de bal. Răileanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Duszak maakt een snoekduik en kopt de bal. Math Point maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - LZS Dzierżążnia 0:4

73e minuut.
Stelmasiak met een sublieme pass. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu geeft een lange en hoge pass. Duszak rent richting de bal. Duszak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
del Bosque is nu in balbezit. del Bosque geeft een lange en hoge pass. Daar is Zambrzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răileanu rent richting de bal. Răileanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Duszak passt de bal zonder na te denken. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak is nu in balbezit. Duszak schiet op doel. Math Point werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - LZS Dzierżążnia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec 62%, LZS Dzierżążnia 38%.
Stal Mielec - LZS Dzierżążnia 0:5