Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Dzierżążnia Stal Mielec
4-1-2-1-2 Tactiek dragon
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 37
formidable Schieten adequate
adequate Passen good
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Dyer speelt de bal door. del Bosque heeft problemen om de bal te vangen. del Bosque probeert naar een medespeler te passen. Duszak rent richting de bal. Duszak schiet op doel. Math Point verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan geeft een lange en hoge pass. Duszak rent richting de bal. Duszak haalt uit met een fantastische trap. Math Point probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - Stal Mielec 1:0

14e minuut.
Daar is Duszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizaso rent richting de bal. Duszak verovert de bal door een tackle van achteren. Duszak schiet op doel. Math Point werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - Stal Mielec 2:0

18e minuut.
del Bosque is nu in balbezit. del Bosque passt de bal zonder na te denken. Kozubek is nu in balbezit. Duszak verovert de bal door een tackle van achteren. Duszak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Zambrzycki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Răileanu met een snelle inworp. Grablewski rent richting de bal. Grablewski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duszak maakt een snoekduik en kopt de bal. Math Point maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Erzrumyan verovert de bal door een tackle van achteren. Dyer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erzrumyan. Dyer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
de Feller is nu in balbezit. Ward-Prowse begaat een overtreding. de Feller is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Feller met een snel genomen vrije trap. Duszak is nu in balbezit. Duszak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is del Bosque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozubek speelt de bal door. del Bosque rent richting de bal. del Bosque schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Duszak is nu in balbezit. Kozubek verovert de bal door een tackle van achteren. del Bosque onderschept slim de pass. del Bosque draait met de bal, schiet en ... Lizaso probeert de bal aan de voet te houden. Math Point verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Dzierżążnia 45%, Stal Mielec 55%.
LZS Dzierżążnia - Stal Mielec 2:0

50e minuut.
Cerański is nu in balbezit. Cerański geeft een lange en hoge pass. Ledwoń heeft problemen om de bal te vangen. Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Răileanu rent richting de bal. Răileanu geeft een lange en hoge pass. Duszak rent richting de bal. Duszak schiet op doel. Math Point probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bârzanu probeert naar een medespeler te passen. Cerański bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerański geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ledwoń geeft de bal voor. Hoksa heeft problemen om de bal te vangen. Dinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoksa is nu in balbezit. Hoksa geeft een lange en hoge pass. Math Point probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duszak rent richting de bal. Duszak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
de Feller rent richting de bal. de Feller geeft de bal voor. Lizaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak onderschept slim de pass. Duszak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bârzanu heeft problemen om de bal te vangen. Grablewski verovert de bal door een tackle van achteren. Grablewski probeert naar een medespeler te passen. Duszak is nu in balbezit. Duszak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Bârzanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. de Feller geeft een lange en hoge pass. Duszak heeft problemen om de bal te vangen. Duszak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Cerański is nu in balbezit. Cerański geeft de bal voor. Lizaso is nu in balbezit. Duszak verovert de bal door een tackle van achteren. Duszak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Alonso Soler is nu in balbezit. Cerański verovert de bal door een tackle van achteren. Cerański passt de bal in één keer door. Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak haalt uit met een fantastische trap. Math Point bokst de bal weg.

84e minuut.
Hoksa is nu in balbezit. Hoksa geeft de bal voor. Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak schiet op doel. Math Point maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - Stal Mielec 3:0

86e minuut.
Kozubek geeft de bal voor. Inworp. del Bosque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grablewski is nu in balbezit. Grablewski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Erzrumyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dyer probeert naar een medespeler te passen. Sevastakis is nu in balbezit. Ward-Prowse onderschept slim de pass. Ward-Prowse haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dinu rent richting de bal. Dinu schiet op doel. Nedeljković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Dzierżążnia 36%, Stal Mielec 64%.
LZS Dzierżążnia - Stal Mielec 3:0