Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Filip.An.Rob. GKS Tychy
352 Tactiek tadarasa up
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 58.1
solid Schieten formidable
excellent Passen excellent
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Machaj met een sublieme pass. Sigbjörnsson is nu in balbezit. Sigbjörnsson probeert naar een medespeler te passen. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - GKS Tychy 0:1

14e minuut.
Machaj probeert naar een medespeler te passen. Prieto rent richting de bal. Dähler bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Prieto rent richting de bal. Prieto passt de bal in één keer door. Dähler is nu in balbezit. Dähler draait met de bal, schiet en ... Gucić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - GKS Tychy 0:2

34e minuut.
Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj passt de bal zonder na te denken. Dähler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dähler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - GKS Tychy 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Filip.An.Rob. 45%, GKS Tychy 55%.
F.C.Filip.An.Rob. - GKS Tychy 0:3

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johansson met een snelle inworp. Scarpi is nu in balbezit. Scarpi geeft een lange en hoge pass. Prillos krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Király passt de bal in één keer door. Porębski rent richting de bal. Prillos onderschept slim de pass. Scarpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpi schiet op doel. Cegielski bokst de bal weg.

69e minuut.
Dähler passt de bal in één keer door. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson met een sublieme pass. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Johansson met een sublieme pass. Scarpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpi passt de bal zonder na te denken. Prillos rent richting de bal. Prillos draait met de bal, schiet en ... Cegielski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Király onderschept slim de pass. Király met een sublieme pass. Schunk bereikt de bal nog maar net als eerste. Prillos is nu in balbezit. Prillos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Filip.An.Rob. 39%, GKS Tychy 61%.
F.C.Filip.An.Rob. - GKS Tychy 0:3