Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Żytnia Stal Mielec
luty1 Tactiek dragon
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 37.6
adequate Schieten solid
solid Passen average
good Verdedigen good


5e minuut.
Tyczka is nu in balbezit. Tyczka speelt de bal door. Roztoczek is nu in balbezit. Roztoczek haalt uit met een fantastische trap. Math Point maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Stal Mielec 1:0

9e minuut.
Alonso Soler speelt de bal door. Dyer speelt de bal door. Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dinu passt de bal zonder na te denken. Ward-Prowse heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pou zal de hoekschop nemen. Dyer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gęborski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alonso Soler met de inworp. Bârzanu is nu in balbezit. Bârzanu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Bożej is nu in balbezit. Bożej geeft de bal voor. Gęborski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Żytnia - Stal Mielec 1:1

21e minuut.
Tyczka rent richting de bal. Ward-Prowse onderschept slim de pass. Dinu rent richting de bal. Ward-Prowse rent richting de bal. Ward-Prowse haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Iwanicki is nu in balbezit. Iwanicki geeft de bal voor. Daar is Ledwoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak schiet op doel. Math Point probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Roztoczek rent richting de bal. Bârzanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bârzanu geeft een hoge lob. Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak passt de bal in één keer door. Roztoczek is nu in balbezit. Roztoczek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lizaso de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Di Meco geeft een hoge lob. Roztoczek bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iwanicki neemt de hoekschop. Tyczka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Di Meco speelt de bal door. Klungelig pakt Roztoczek de bal. Bârzanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bârzanu geeft een lange en hoge pass. Ward-Prowse krijgt zijn hoofd ertegen. Wernecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Żytnia 50%, Stal Mielec 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Żytnia - Stal Mielec 1:1

55e minuut.
Kurnatowski met een sublieme pass. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwoń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ledwoń krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Ledwoń is nu in balbezit. Pielesiak onderschept slim de pass. Pielesiak geeft de bal voor. Roztoczek is nu in balbezit. Roztoczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ward-Prowse rent richting de bal. Di Meco rent richting de bal. Dyer verovert de bal door een tackle van achteren. Ward-Prowse is nu in balbezit. Ward-Prowse haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rudowski komt het veld opgelopen. Kremblewski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Krupa komt het veld opgelopen. Suchomski komt het veld opgelopen. Peterszajn komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Peterszajn is nu in balbezit. Zambrzycki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peterszajn raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Meco met een snel genomen vrije trap. Lizaso heeft problemen om de bal te vangen. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Stal Mielec 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Żytnia 36%, Stal Mielec 64%.
F.C Żytnia - Stal Mielec 2:1