Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AGH RADOM 2 F.C.Filip.An.Rob.
trend Tactiek 352
41% Balbezit 59%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
63.4 gemiddelde waardering 62
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Eftimie kopt de bal weg. Wiadro is nu in balbezit. Scarpi begaat een overtreding. Scarpi krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Schunk rent richting de bal. Prillos rent richting de bal. Carciofalo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prillos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schunk legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Passero bokst de bal weg.

23e minuut.
Schunk is nu in balbezit. Barco Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Johansson is nu in balbezit. Johansson geeft een hoge lob. Carciofalo controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
AGH RADOM 2 - F.C.Filip.An.Rob. 0:1

37e minuut.
Scarpi rent richting de bal. Scarpi geeft een hoge lob. Carciofalo heeft problemen om de bal te vangen. Prillos verovert de bal door een tackle van achteren. Prillos haalt uit met een fantastische trap. Passero bokst de bal weg. Paal!

38e minuut.
Carciofalo speelt de bal door. Kwaiszewski speelt de bal door. Daar is Grubor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubor geeft de bal voor. Schunk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grubor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scarpi heeft problemen om de bal te vangen. Scarpi geeft de bal voor. Schunk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGH RADOM 2 - F.C.Filip.An.Rob. 0:2

44e minuut.
Traineira onderschept slim de pass. Traineira passt de bal met de wreef. Giunta rent richting de bal. Giunta geeft de bal voor. Šlejhar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Olivares komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGH RADOM 2 63%, F.C.Filip.An.Rob. 37%.
AGH RADOM 2 - F.C.Filip.An.Rob. 0:2

47e minuut.
Daar is Olivares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivares probeert naar een medespeler te passen. Šlejhar rent richting de bal. Šlejhar draait met de bal, schiet en ... Gucić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AGH RADOM 2 - F.C.Filip.An.Rob. 1:2

52e minuut.
Traineira onderschept slim de pass. Traineira probeert naar een medespeler te passen. Daar is Šlejhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Olivares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Traineira rent richting de bal. Traineira passt de bal zonder na te denken. Šlejhar rent richting de bal. Šlejhar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gucić met een harde bal richting middenveld. Scarpi kopt de bal weg. Klungelig pakt Barco Vargas de bal. Schunk bereikt de bal nog maar net als eerste. Schunk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Grubor rent richting de bal. Eftimie onderschept slim de pass. Eftimie geeft de bal voor. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Király passt de bal in één keer door. Schunk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barco Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson is nu in balbezit. Johansson geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGH RADOM 2 53%, F.C.Filip.An.Rob. 47%.
AGH RADOM 2 - F.C.Filip.An.Rob. 1:2