Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stal Mielec LKS Siekiera Piła
dragon Tactiek siekiera v2
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 47.4
adequate Schieten excellent
average Passen good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Bârzanu passt de bal in één keer door. Alonso Soler is nu in balbezit. Pielecha begaat een overtreding. Pielecha krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Padrón passt de bal zonder na te denken. Betancourt met een sublieme pass. Lenkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Alonso Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso Soler haalt uit met een fantastische trap. Irarrázabal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ward-Prowse is nu in balbezit. Ward-Prowse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - LKS Siekiera Piła 1:0

6e minuut.
Ward-Prowse kopt de bal weg. Klungelig pakt Pou de bal. Pou passt de bal zonder na te denken. Ward-Prowse rent richting de bal. Ward-Prowse draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli speelt de bal door. Jordáki is nu in balbezit. Mackrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackrodt schiet op doel. Math Point verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Dyer heeft problemen om de bal te vangen. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli passt de bal in één keer door. Mackrodt is nu in balbezit. Mackrodt schiet op doel. Math Point kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

17e minuut.
Dyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyc verovert de bal door een tackle van achteren. Szyc geeft een lange en hoge pass. Jordáki is nu in balbezit. Jordáki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stal Mielec - LKS Siekiera Piła 1:1

27e minuut.
Kozubek geeft een hoge lob. Vuohijoki geeft een hoge lob. Ledwoń heeft problemen om de bal te vangen. Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordáki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Morta speelt de bal door. Jordáki is nu in balbezit. Jordáki speelt de bal door. Mackrodt rent richting de bal. Mackrodt draait met de bal, schiet en ... Math Point kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Demli rent richting de bal. Demli passt de bal zonder na te denken. Lizaso is nu in balbezit. Mackrodt verovert de bal door een tackle van achteren. Mackrodt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - LKS Siekiera Piła 1:2

42e minuut.
Bârzanu onderschept slim de pass. Bârzanu speelt de bal door. Alonso Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso Soler geeft een hoge lob. Dinu rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pou geeft een hoge lob. Irarrázabal speelt de bal door. Demli kopt de bal weg. Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordáki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec 61%, LKS Siekiera Piła 39%.
Stal Mielec - LKS Siekiera Piła 1:2

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Math Point niet meer kan verder spelen. Kotowski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Dinu passt de bal zonder na te denken. Morta bereikt de bal nog maar net als eerste. Morta passt de bal met de wreef. Daar is Jordáki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jordáki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pielecha onderschept slim de pass. Pielecha met een sublieme pass. Mackrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackrodt schiet op doel. Lizaso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kotowski bokst de bal weg.

67e minuut.
Ledwoń is nu in balbezit. Ledwoń geeft een hoge lob. Daar is Lenkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordáki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lenkiewicz met een sublieme pass. Jordáki heeft problemen om de bal te vangen. Jordáki passt de bal in één keer door. Mackrodt rent richting de bal. Mackrodt haalt uit met een fantastische trap. Kotowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - LKS Siekiera Piła 1:3

79e minuut.
Padrón verovert de bal door een tackle van achteren. Dyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dyer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bârzanu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Betancourt. Pou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ledwoń zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Padrón probeert de bal aan de voet te houden. Dyer rent richting de bal. Dyer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Szyc geeft de bal voor. Lizaso heeft problemen om de bal te vangen. Jordáki is nu in balbezit. Mackrodt is nu in balbezit. Mackrodt schiet op doel. Kotowski bokst de bal weg.

88e minuut.
Vuohijoki passt de bal met de wreef. Jordáki is nu in balbezit. Mackrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackrodt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec - LKS Siekiera Piła 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec 74%, LKS Siekiera Piła 26%.
Stal Mielec - LKS Siekiera Piła 1:4