Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Dzierżążnia F.C Żytnia
Sousa Tactiek luty1
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 38.3
formidabel Schieten redelijk
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


8e minuut.
de Feller probeert naar een medespeler te passen. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu speelt de bal door. Duszak rent richting de bal. Duszak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - F.C Żytnia 1:0

13e minuut.
Daar is Kurnatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan probeert naar een medespeler te passen. Duszak is nu in balbezit. Duszak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Hoksa geeft een hoge lob. Gigante do Oeste met een sublieme pass. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu haalt uit met een fantastische trap. Suchomski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - F.C Żytnia 2:0

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Kurnatowski de bal onder controle te krijgen. Stelmasiak rent richting de bal. Stelmasiak met een sublieme pass. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - F.C Żytnia 3:0

20e minuut.
Sevastakis kopt de bal weg. Gigante do Oeste probeert de bal aan de voet te houden. Stelmasiak speelt de bal door. Răileanu rent richting de bal. Răileanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - F.C Żytnia 4:0

24e minuut.
Pielesiak kopt de bal weg. de Feller heeft problemen om de bal te vangen. Tyczka probeert naar een medespeler te passen. Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tyczka is nu in balbezit. de Feller onderschept slim de pass. de Feller speelt de bal door. Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
de Feller is nu in balbezit. de Feller passt de bal zonder na te denken. Mirski rent richting de bal. Duszak verovert de bal door een tackle van achteren. Duszak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Suchomski trapt de bal weg van het doel. del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque probeert naar een medespeler te passen. Duszak is nu in balbezit. Duszak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirski geeft een lange en hoge pass. Guerra heeft problemen om de bal te vangen. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Dzierżążnia 34%, F.C Żytnia 66%.
LZS Dzierżążnia - F.C Żytnia 4:0

48e minuut.
Duszak passt de bal zonder na te denken. de Feller is nu in balbezit. de Feller passt de bal zonder na te denken. Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan probeert naar een medespeler te passen. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu draait met de bal, schiet en ... Suchomski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - F.C Żytnia 5:0

65e minuut.
Martyniak komt het veld opgelopen. Roztoczek komt het veld opgelopen. Wernecki komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. Peterszajn komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Stelmasiak is nu in balbezit. Stelmasiak probeert naar een medespeler te passen. Duszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak schiet op doel. Wernecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - F.C Żytnia 6:0

72e minuut.
Inworp. Stelmasiak met een snelle inworp. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu draait met de bal, schiet en ... Wernecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Dzierżążnia - F.C Żytnia 7:0

78e minuut.
Stelmasiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Răileanu geeft een hoge lob. Martyniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gigante do Oeste is nu in balbezit. Gigante do Oeste draait met de bal, schiet en ... Wernecki bokst de bal weg.

80e minuut.
del Bosque verovert de bal door een tackle van achteren. del Bosque probeert naar een medespeler te passen. Di Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak verovert de bal door een tackle van achteren. Duszak geeft een hoge lob. Wernecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarnowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Dzierżążnia 29%, F.C Żytnia 71%.
LZS Dzierżążnia - F.C Żytnia 7:0