Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łogień Lasowice AGH RADOM 2
wittiolo Tactiek trend
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
52.1 gemiddelde waardering 62.3
solide Schieten uitstekend
goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Šlejhar probeert naar een medespeler te passen. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrowolski begaat een overtreding. Aiuti raakt geblesseerd tijdens het duel. Traineira wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Traineira bereikt de bal nog maar net als eerste. Traineira speelt de bal door. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - AGH RADOM 2 0:1

16e minuut.
Giunta probeert de bal met de borst te controleren. Pretterer bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunta onderschept slim de pass. Giunta geeft de bal voor. Šlejhar krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - AGH RADOM 2 0:2

22e minuut.
Carciofalo passt de bal in één keer door. Daar is Traineira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traineira probeert naar een medespeler te passen. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti schiet op doel. Curuś bokst de bal weg. Šlejhar rent richting de bal. Šlejhar haalt uit met een fantastische trap. Curuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bozkurt kopt de bal weg. Almaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Huszcza naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Bozkurt verovert de bal door een tackle van achteren. Bozkurt probeert naar een medespeler te passen. Jurek probeert naar een medespeler te passen. Ugarteche rent richting de bal. Ugarteche schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Traineira passt de bal met de wreef. Daar is Aiuti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrowolski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobrowolski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łogień Lasowice 46%, AGH RADOM 2 54%.
Łogień Lasowice - AGH RADOM 2 0:2

46e minuut.
Olivares komt het veld opgelopen. Keskindiş komt het veld opgelopen. Sahlman komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Doeltrap. Ruas komt het veld opgelopen. Passero trapt de bal weg van het doel. Ugarteche is nu in balbezit. Ugarteche draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Olivares passt de bal zonder na te denken. Traineira is nu in balbezit. Traineira speelt de bal door. Šlejhar is nu in balbezit. Šlejhar draait met de bal, schiet en ... Curuś bokst de bal weg.

71e minuut.
Olivares kopt de bal weg. Dobrowolski heeft problemen om de bal te vangen. Šlejhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlejhar haalt uit met een fantastische trap. Curuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Traineira speelt de bal door. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares met een sublieme pass. Šlejhar rent richting de bal. Šlejhar draait met de bal, schiet en ... Curuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łogień Lasowice 57%, AGH RADOM 2 43%.
Łogień Lasowice - AGH RADOM 2 0:2