Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.079
  • Stadion: Reglitz Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 8200
Reglitz GKS Tychy
cool Tactiek tadarasa up
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 55.9
uitstekend Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viduka probeert naar een medespeler te passen. Dähler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dähler draait met de bal, schiet en ... Pătru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Inworp. Machaj met een snelle inworp. Viduka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dähler de bal. Dähler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - GKS Tychy 0:1

19e minuut.
Płatek passt de bal met de wreef. Capuzza probeert de bal met de borst te controleren. Taniukiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taniukiewicz krijgt een gele kaart. Capuzza raakt geblesseerd tijdens het duel. Chochołek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ménesi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert D`Orlandi de bal onder controle te krijgen. Capuzza rent richting de bal. Capuzza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reglitz - GKS Tychy 1:1

41e minuut.
Mavares rent richting de bal. Gadawski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mavares is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sigbjörnsson met een snel genomen vrije trap. Dähler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dähler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dähler rent richting de bal. Płatek speelt de bal door. Dähler rent richting de bal. Mavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavares schiet op doel. Pătru bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reglitz 51%, GKS Tychy 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reglitz - GKS Tychy 1:1

48e minuut.
Taniukiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tabaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabaković probeert naar een medespeler te passen. Mengamov is nu in balbezit. Mengamov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Sigbjörnsson is nu in balbezit. Sigbjörnsson speelt de bal door. Mavares is nu in balbezit. Mavares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reglitz - GKS Tychy 1:2

55e minuut.
Viduka bereikt de bal nog maar net als eerste. Viduka geeft een lange en hoge pass. Płatek rent richting de bal. Mavares onderschept slim de pass. Mavares haalt uit met een fantastische trap. Pătru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Viduka probeert naar een medespeler te passen. Sigbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigbjörnsson probeert naar een medespeler te passen. Mavares is nu in balbezit. Mavares schiet op doel. Pătru bokst de bal weg.

73e minuut.
Chochołek rent richting de bal. Chudzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi onderschept slim de pass. Ménesi haalt uit met een fantastische trap. Cassola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reglitz - GKS Tychy 2:2

75e minuut.
Viduka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Machaj de bal. Machaj passt de bal zonder na te denken. Mavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavares draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Machaj heeft problemen om de bal te vangen. Machaj passt de bal met de wreef. Viduka probeert naar een medespeler te passen. Dähler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dähler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Machaj geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mavares springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Machaj rent richting de bal. Machaj passt de bal zonder na te denken. Mavares is nu in balbezit. Mavares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reglitz 49%, GKS Tychy 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reglitz - GKS Tychy 2:2