Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Filip.An.Rob. Stal Mielec
352 Tactiek dragon
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 35.5
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Prillos passt de bal in één keer door. Scarpi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lizaso de bal. Schunk rent richting de bal. Schunk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kwaiszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaiszewski met een sublieme pass. Scarpi met een sublieme pass. Schunk rent richting de bal. Schunk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Stal Mielec 1:0

12e minuut.
Johansson probeert naar een medespeler te passen. Schunk rent richting de bal. Schunk speelt de bal door. Prillos is nu in balbezit. Prillos haalt uit met een fantastische trap. Kotowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Prillos rent richting de bal. Lizaso rent richting de bal. Prillos verovert de bal door een tackle van achteren. Prillos haalt uit met een fantastische trap. Kotowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Stal Mielec 2:0

19e minuut.
Király verovert de bal door een tackle van achteren. Király speelt de bal door. Schunk bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Király probeert naar een medespeler te passen. Grubor is nu in balbezit. Grubor passt de bal zonder na te denken. Prillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Prillos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dinu is nu in balbezit. Scarpi onderschept slim de pass. Scarpi geeft een lange en hoge pass. Schunk springt en kopt de bal. Kotowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Stal Mielec 3:0

27e minuut.
Johansson heeft problemen om de bal te vangen. Johansson passt de bal zonder na te denken. Scarpi probeert naar een medespeler te passen. Prillos is nu in balbezit. Prillos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Stal Mielec 4:0

39e minuut.
Schunk onderschept slim de pass. Scarpi is nu in balbezit. Scarpi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Prillos de bal. Prillos haalt uit met een fantastische trap. Kotowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Stal Mielec 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Filip.An.Rob. 29%, Stal Mielec 71%.
F.C.Filip.An.Rob. - Stal Mielec 5:0

49e minuut.
Daar is Prillos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prillos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kozubek de bal. Schunk rent richting de bal. Schunk schiet op doel. Kotowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Stal Mielec 6:0

52e minuut.
Klungelig pakt Grubor de bal. Grubor speelt de bal door. Prillos is nu in balbezit. Prillos schiet op doel. Kotowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Stal Mielec 7:0

54e minuut.
Klungelig pakt Grubor de bal. Grubor probeert naar een medespeler te passen. Scarpi probeert naar een medespeler te passen. Schunk heeft problemen om de bal te vangen. Schunk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Schunk is nu in balbezit. Scarpi rent richting de bal. Zambrzycki onderschept slim de pass. Schunk rent richting de bal. Schunk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Stal Mielec 8:0

61e minuut.
Schunk geeft een lange en hoge pass. Ledwoń geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Zambrzycki de bal onder controle te krijgen. Johansson geeft de bal voor. Prillos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Stal Mielec 9:0

65e minuut.
Ward-Prowse is nu in balbezit. Kobari onderschept slim de pass. Kobari geeft een hoge lob. Prillos heeft problemen om de bal te vangen. Prillos schiet op doel. Kotowski bokst de bal weg.

68e minuut.
Kobari probeert naar een medespeler te passen. Király probeert naar een medespeler te passen. Schunk rent richting de bal. Schunk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Stal Mielec 10:0

70e minuut.
Kwaiszewski met een sublieme pass. Prillos rent richting de bal. Prillos passt de bal in één keer door. Schunk rent richting de bal. Schunk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Janczarek passt de bal zonder na te denken. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson passt de bal met de wreef. Schunk heeft problemen om de bal te vangen. Schunk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kobari speelt de bal door. Schunk rent richting de bal. Kozubek begaat een overtreding. Kozubek krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Grubor geeft een hoge lob. Lizaso heeft problemen om de bal te vangen. Schunk bereikt de bal nog maar net als eerste. Schunk haalt uit met een fantastische trap. Kotowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dinu is nu in balbezit. Dyer rent richting de bal. Dyer passt de bal in één keer door. Ward-Prowse rent richting de bal. Ward-Prowse draait met de bal, schiet en ... Gucić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Stal Mielec 10:1

81e minuut.
Schunk passt de bal in één keer door. Daar is Johansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johansson passt de bal met de wreef. Schunk bereikt de bal nog maar net als eerste. Schunk haalt uit met een fantastische trap. Kotowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Stal Mielec 11:1

84e minuut.
Janczarek heeft problemen om de bal te vangen. Janczarek geeft de bal voor. Prillos is nu in balbezit. Prillos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Stal Mielec 12:1

85e minuut.
Ledwoń geeft een lange en hoge pass. Grubor kopt de bal weg. Prillos met een sublieme pass. Schunk rent richting de bal. Schunk schiet op doel. Kotowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Klungelig pakt Alonso Soler de bal. Johansson speelt de bal door. Schunk bereikt de bal nog maar net als eerste. Schunk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Stal Mielec 13:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Filip.An.Rob. 21%, Stal Mielec 79%.
F.C.Filip.An.Rob. - Stal Mielec 13:1