Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.079
  • Stadion: Stajnia
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 30653
LKS Siekiera Piła VETO
siekiera v2 Tactiek 352
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
16 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45 gemiddelde waardering 43.6
excellent Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen excellent


4e minuut.
Pielecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielecha passt de bal met de wreef. Szumanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackrodt onderschept slim de pass. Mackrodt schiet op doel. Trojan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Mackrodt geeft een hoge lob. Jarmoluk heeft problemen om de bal te vangen. Morta geeft een lange en hoge pass. Jordáki kan de bal niet met de borst controleren. Jordáki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Pielecha met een sublieme pass. Jarmoluk met een sublieme pass. Morta met een sublieme pass. Jordáki is nu in balbezit. Jordáki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Siekiera Piła - VETO 1:0

38e minuut.
Jarmoluk geeft een hoge lob. Szebert is nu in balbezit. Betancourt maakt een afschuwelijke overtreding. Betancourt krijgt een gele kaart. Szebert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szumanowski wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Fogel is nu in balbezit. Szyc onderschept slim de pass. Szyc geeft de bal voor. Jordáki rent richting de bal. Jordáki draait met de bal, schiet en ... Trojan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mackrodt is nu in balbezit. Mackrodt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Szumanowski probeert de bal met de borst te controleren. Jordáki rent richting de bal. Kamionek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jordáki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mackrodt neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Siekiera Piła - VETO 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Siekiera Piła 24%, VETO 76%.
LKS Siekiera Piła - VETO 2:0

59e minuut.
Mackrodt rent richting de bal. Lenkiewicz is nu in balbezit. Lenkiewicz passt de bal met de wreef. Jordáki is nu in balbezit. Jordáki schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Fogel is nu in balbezit. Fogel passt de bal in één keer door. Morta speelt de bal door. Jordáki is nu in balbezit. Jordáki schiet op doel. Trojan bokst de bal weg.

72e minuut.
Demli onderschept slim de pass. Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordáki passt de bal in één keer door. Mackrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackrodt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Szyc passt de bal in één keer door. Morta met een sublieme pass. Jordáki rent richting de bal. Jordáki schiet op doel. Trojan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Siekiera Piła - VETO 3:0

86e minuut.
Demli met een sublieme pass. Mackrodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackrodt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jordáki de bal. Jordáki draait met de bal, schiet en ... Trojan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Pielecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrocki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pielecha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Demli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jordáki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Siekiera Piła 32%, VETO 68%.
LKS Siekiera Piła - VETO 3:0