Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Żytnia wiki team
luty1 Tactiek 442
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 55.4
redelijk Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Tano rent richting de bal. Tano passt de bal in één keer door. Madey rent richting de bal. Madey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - wiki team 0:1

14e minuut.
Jevtić passt de bal in één keer door. Chumpitaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chumpitaz passt de bal in één keer door. Tano is nu in balbezit. Tano geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Wernecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Madey is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - wiki team 0:2

15e minuut.
Roztoczek onderschept slim de pass. Fazilet is nu in balbezit. Fazilet probeert naar een medespeler te passen. Madey heeft problemen om de bal te vangen. Madey schiet op doel. Wernecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chumpitaz zal de hoekschop nemen. Madey maakt een snoekduik en kopt de bal. Wernecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fazilet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazilet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - wiki team 0:3

19e minuut.
Tano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tano probeert naar een medespeler te passen. Madey is nu in balbezit. Madey haalt uit met een fantastische trap. Wernecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fazilet speelt de bal door. Tano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tano passt de bal zonder na te denken. Madey rent richting de bal. Madey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Koryzna geeft een hoge lob. Tyczka heeft problemen om de bal te vangen. Fazilet met een sublieme pass. Tano is nu in balbezit. Tano schiet op doel. Wernecki bokst de bal weg.

30e minuut.
Wolwowicz passt de bal in één keer door. Bożej bereikt de bal nog maar net als eerste. Tano verovert de bal door een tackle van achteren. Tano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - wiki team 0:4

38e minuut.
Madey passt de bal zonder na te denken. Martyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tano onderschept slim de pass. Tano schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bożej de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Martyniak geeft een hoge lob. Riesner probeert naar een medespeler te passen. Tyczka met een sublieme pass. Daar is Riesner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riesner geeft een lange en hoge pass. Wernecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Gęborski geeft de bal voor. Inworp. Wolwowicz met de inworp. Madey bereikt de bal nog maar net als eerste. Madey geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Nistro speelt de bal door. Madey bereikt de bal nog maar net als eerste. Madey passt de bal zonder na te denken. Tano rent richting de bal. Tano haalt uit met een fantastische trap. Wernecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - wiki team 0:5

42e minuut.
Wolwowicz passt de bal zonder na te denken. Kurnatowski rent richting de bal. Kurnatowski speelt de bal door. Roztoczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - wiki team 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Żytnia 61%, wiki team 39%.
F.C Żytnia - wiki team 1:5

49e minuut.
Lancelowski met een snelle inworp. Fazilet geeft een lange en hoge pass. Bożej kan de bal niet met de borst controleren. Tano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tano draait met de bal, schiet en ... Wernecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Tano rent richting de bal. Tano passt de bal zonder na te denken. Gęborski probeert de bal aan de voet te houden. Madey rent richting de bal. Madey schiet op doel. Wernecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tano is nu in balbezit. Tano draait met de bal, schiet en ... Wernecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - wiki team 1:6

56e minuut.
Kurnatowski rent richting de bal. Lancelowski onderschept slim de pass. Lancelowski geeft een lange en hoge pass. Chumpitaz is nu in balbezit. Chumpitaz geeft de bal voor. Wernecki bokst de bal weg. Madey maakt een snoekduik en kopt de bal. Wernecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Tano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - wiki team 1:7

59e minuut.
Gęborski rent richting de bal. Gęborski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wolwowicz met een snelle inworp. Madey geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Rudowski komt het veld opgelopen. Kremblewski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krupa komt het veld opgelopen. Peterszajn komt het veld opgelopen. Suchomski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Di Meco is nu in balbezit. Di Meco passt de bal zonder na te denken. Martyniak rent richting de bal. Tano verovert de bal door een tackle van achteren. Tano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Wolwowicz probeert naar een medespeler te passen. Madey bereikt de bal nog maar net als eerste. Madey passt de bal in één keer door. Tano rent richting de bal. Tano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Pielesiak rent richting de bal. Lancelowski rent richting de bal. Lancelowski geeft een hoge lob. Tano rent richting de bal. Tano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Żytnia 66%, wiki team 34%.
F.C Żytnia - wiki team 1:7