Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wiki team F.C.Filip.An.Rob.
442 Tactiek 352
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 62
very good Schieten excellent
solid Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


12e minuut.
Johansson geeft een hoge lob. Burk kopt de bal weg. Scarpi probeert naar een medespeler te passen. Schunk is nu in balbezit. Schunk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Maczó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maczó passt de bal zonder na te denken. Scampamorte is nu in balbezit. Tano verovert de bal door een tackle van achteren. Tano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Hölzel probeert de bal aan de voet te houden. Burk rent richting de bal. Burk passt de bal in één keer door. Schunk rent richting de bal. Schunk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hölzel met een snelle inworp. Grubor is nu in balbezit. Grubor geeft een lange en hoge pass. Schunk krijgt zijn hoofd ertegen. Agorreta bokst de bal weg.

32e minuut.
Lancelowski verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpi onderschept slim de pass. Scarpi probeert naar een medespeler te passen. Schunk bereikt de bal nog maar net als eerste. Schunk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Holman de bal onder controle te krijgen. Schunk rent richting de bal. Schunk passt de bal in één keer door. Burk is nu in balbezit. Burk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gucić met een harde bal richting middenveld. Scarpi kopt de bal weg. Burk rent richting de bal. Burk draait met de bal, schiet en ... Agorreta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Holman passt de bal met de wreef. Krajnc met een sublieme pass. Johansson speelt de bal door. Schunk rent richting de bal. Schunk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiki team 61%, F.C.Filip.An.Rob. 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wiki team - F.C.Filip.An.Rob. 0:0

46e minuut.
Burk rent richting de bal. Burk passt de bal in één keer door. Inworp. Končar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vähk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Scarpi probeert naar een medespeler te passen. Burk is nu in balbezit. Burk passt de bal in één keer door. Schunk is nu in balbezit. Schunk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hölzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maczó onderschept slim de pass. Maczó speelt de bal door. Tano is nu in balbezit. Tano haalt uit met een fantastische trap. Gucić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Burk bereikt de bal nog maar net als eerste. Holman is nu in balbezit. Holman geeft een hoge lob. Burk rent richting de bal. Burk draait met de bal, schiet en ... Agorreta bokst de bal weg.

83e minuut.
Bolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczarek verovert de bal door een tackle van achteren. Janczarek passt de bal zonder na te denken. Schunk bereikt de bal nog maar net als eerste. Schunk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wiki team - F.C.Filip.An.Rob. 0:1

86e minuut.
Scarpi passt de bal zonder na te denken. Schunk rent richting de bal. Hrust rent richting de bal. Schunk onderschept slim de pass. Schunk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiki team 57%, F.C.Filip.An.Rob. 43%.
wiki team - F.C.Filip.An.Rob. 0:1