Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chełmiec Wałbrzych ŚLĄSK WROCŁAW1981
dzikowiec Tactiek LUX 2021
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 51.2
redelijk Schieten goed
solide Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Sabino heeft problemen om de bal te vangen. Sabino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pütz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wszędybył geeft een hoge lob. Jixiang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Banaszyński onderschept slim de pass. Oćwieja verovert de bal door een tackle van achteren. Oćwieja speelt de bal door. Costanzo rent richting de bal. Costanzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Naser onderschept slim de pass. Szkutnik onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pütz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wszędybył geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Basarabeanu onderschept slim de pass. Wszędybył onderschept slim de pass. Wszędybył probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bugajec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugajec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmiec Wałbrzych 42%, ŚLĄSK WROCŁAW1981 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chełmiec Wałbrzych - ŚLĄSK WROCŁAW1981 0:0

57e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno passt de bal zonder na te denken. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser draait met de bal, schiet en ... Jixiang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chełmiec Wałbrzych - ŚLĄSK WROCŁAW1981 1:0

77e minuut.
Naser is nu in balbezit. Naser met een sublieme pass. Bugajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajec schiet op doel. Sabino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu geeft een hoge lob. Kondraciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondraciuk geeft een hoge lob. Moreno springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Oćwieja is nu in balbezit. Moreno is nu in balbezit. Moreno geeft de bal voor. Kondraciuk rent richting de bal. Kondraciuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chełmiec Wałbrzych 37%, ŚLĄSK WROCŁAW1981 63%.
Chełmiec Wałbrzych - ŚLĄSK WROCŁAW1981 1:0