Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Victoria Miały FC Ostrołojący
Viktoria Tactiek oblawa
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
57 gemiddelde waardering 52.5
uitmuntend Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Toom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Göröcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Göröcs passt de bal met de wreef. Molęda rent richting de bal. Molęda haalt uit met een fantastische trap. Cymański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Scalas speelt de bal door. Molski is nu in balbezit. Molski geeft de bal voor. Molęda springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Szczupak passt de bal in één keer door. Daar is Göröcs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göröcs met een sublieme pass. Molęda is nu in balbezit. Molęda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zəfərli passt de bal zonder na te denken. Valenari is nu in balbezit. Valenari geeft de bal voor. Daar is Wideradzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Valenari bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenari passt de bal zonder na te denken. Ryckeghem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valenari bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Zəfərli speelt de bal door. Ryckeghem is nu in balbezit. Kondoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Valenari verovert de bal door een tackle van achteren. Valenari draait met de bal, schiet en ... Kopaczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Valenari bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenari passt de bal zonder na te denken. Pajković is nu in balbezit. Wideradzki verovert de bal door een tackle van achteren. Wideradzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - FC Ostrołojący 1:0

22e minuut.
Szczupak met een sublieme pass. Daar is Kożusznik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrinec rent richting de bal. Kożusznik onderschept slim de pass. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczupak onderschept slim de pass. Szczupak probeert naar een medespeler te passen. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Valenari onderschept slim de pass. Valenari probeert naar een medespeler te passen. Zəfərli geeft de bal voor. Ryckeghem rent richting de bal. Ryckeghem haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Molęda is nu in balbezit. Szczupak geeft een hoge lob. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik draait met de bal, schiet en ... Cymański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Victoria Miały - FC Ostrołojący 1:1

38e minuut.
Molęda heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toom. Molęda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szczupak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Molęda rent richting de bal. Molęda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - FC Ostrołojący 1:2

39e minuut.
Scalas kopt de bal weg. Daar is Valenari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenari passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ryckeghem de bal. Ryckeghem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Victoria Miały - FC Ostrołojący 2:2

41e minuut.
Szczupak speelt de bal door. Daar is Göröcs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göröcs probeert naar een medespeler te passen. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ryckeghem speelt de bal door. Kitłowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik verovert de bal door een tackle van achteren. Kożusznik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - FC Ostrołojący 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Victoria Miały 43%, FC Ostrołojący 57%.
Ks Victoria Miały - FC Ostrołojący 2:3

48e minuut.
Peñaranda trapt de bal weg. Klungelig pakt Scalas de bal. Molski kopt de bal weg. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik draait met de bal, schiet en ... Cymański bokst de bal weg.

50e minuut.
Göröcs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nabi speelt de bal door. Zəfərli geeft een lange en hoge pass. Wideradzki maakt een snoekduik en kopt de bal. Kopaczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Victoria Miały - FC Ostrołojący 3:3

54e minuut.
Kondoszek geeft de bal voor. Scalas speelt de bal door. Daar is Zəfərli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zəfərli geeft een lange en hoge pass. Wideradzki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Petrinec heeft problemen om de bal te vangen. Kożusznik is nu in balbezit. Petrinec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kożusznik raakt geblesseerd tijdens het duel. Molęda legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - FC Ostrołojący 3:4

60e minuut.
Nabi is nu in balbezit. Nabi passt de bal met de wreef. Molski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molski geeft de bal voor. Cymański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Valenari probeert naar een medespeler te passen. Zəfərli is nu in balbezit. Zəfərli speelt de bal door. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem haalt uit met een fantastische trap. Kopaczewski bokst de bal weg.

68e minuut.
Alves speelt de bal door. Nabi heeft problemen om de bal te vangen. Nabi passt de bal met de wreef. Wideradzki is nu in balbezit. Wideradzki draait met de bal, schiet en ... Kopaczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Zəfərli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valenari bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenari passt de bal met de wreef. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Victoria Miały - FC Ostrołojący 4:4

85e minuut.
Scalas passt de bal met de wreef. Zəfərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəfərli speelt de bal door. Ryckeghem rent richting de bal. Ryckeghem draait met de bal, schiet en ... Kopaczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wideradzki is nu in balbezit. Wideradzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Victoria Miały - FC Ostrołojący 5:4

86e minuut.
Kondoszek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kotkiewicz komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Daar is Göröcs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göröcs geeft een lange en hoge pass. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. Cymański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Victoria Miały - FC Ostrołojący 5:5

89e minuut.
Ryckeghem haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kotkiewicz de bal onder controle te krijgen. Alves kopt de bal weg. Ryckeghem is nu in balbezit. Ryckeghem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Victoria Miały 50%, FC Ostrołojący 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ks Victoria Miały - FC Ostrołojący 5:5